TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Új párkereső reality indul a TLC műsorán

 2024. február 09.

Február 14-én indul a TLC-n a Szerelem és fordítás (Love and Translation) című új, párkereső reality, amelyben három amerikai férfi 12 nő között keresi a szerelmet egy tengerparti villában. Mi a bökkenő? Egyikük sem beszél angolul! Új részek szerda 20 órától!

Új párkereső reality indul a TLC műsorán

A TLC vadonatúj párkapcsolati sorozatában, a Szerelem és fordításban három amerikai agglegény a paradicsomba utazik, ahol kilenc különböző országból érkezett nőkkel találkoznak. A 12 hölgy egyike sem beszél angolul, így közös nyelv és tolmács nélkül kell megtalálniuk a közös hangot egymással, és eldönteni, hogy vajon összeillenek-e vagy sem. Az együtt töltött idő és az egymás megismerésére összpontosító reality sorozat nyers, őszinte pillanatokat mutat be egy egyedülálló környezetben.

"A szerelmi és párkereső sorozat műfajának egyik vezető csatornájaként szerettünk volna kitörni a mindennapok rutinjából, és egy új típusú környezetben kísérletezni a jól ismert társkereső formátummal" - mondta Howard Lee, a Discovery Networks és a TLC elnöke. "A Szerelem és fordítás az érzelmek hullámvasútját hozza majd el, ráadásul a közönségünk imádja, ha nem szokványos párosok között végül valódi, hosszantartó kapcsolat alakul ki"

A műsor során a játékosok minden érzékszervét kihívások elé állítják. Lesz hosszan tartó szemezés, feronomon alapú vonzalom teszt és adrenalin löketet elősegítő csoportos randi is, ahol a szinglik a közös nyelv ismerete nélkül próbálják megismerni egymást. A sorozat célja, hogy kiderítse, mi kell ahhoz, hogy szerelmi kapcsolat alakuljon ki, ha a nyelv túl idegen.

A három amerikai férfi játékos:

  • Kahlil, 24 éves, Texasból. A Wacóból származó egykori főiskolai focista azóta Atlantába költözött, hogy modell- és színészi karrierjét folytassa. Kahlil vállalja esetlen és humoros személyiségét, és nagyon reméli, hogy talál egy nőt, akivel elkezdheti építeni a közös életét.
  • Tripp, 30 éves, Kaliforniából. Eredetileg a michigani Ann Arborból származik, de most a napsütötte Los Angelesben él, korábban mérnök volt a tengerészgyalogságnál. Szenvedélyesen szereti az egészséges életmódot és a fittségét, korábban pedig fitneszoktatóként dolgozott. Tripp komoly kapcsolatot keres, és a világ számos pontjára elutazott már, és úgy találta, hogy az Egyesült Államokon kívüli nőkkel általában mélyebb kapcsolatokat alakít ki.
  • Dylan, 21 éves, Floridából. A fiatal srác egy Washington állambeli kisvárosból származik, de a floridai Miamiba költözött, hogy több kalandot keressen az életében! Dylan nagy és vegyes családban nőtt fel, felmenői között vannak spanyolok, afroamerikaiak és belizeiek. Ennek köszönhetően erős kulturális alapértékekkel rendelkezik, utazásai során pedig megtanulta, hogy szereti megismerni az új kultúrákat és ezeket a tapasztalatokat megoszthatja partnereivel is. Szerelmi életében Dylan túl van a játékos fázisán, és készen áll arra, hogy megállapodjon, ha a megfelelő nő felbukkan!

A 12 nemzetközi szingli:

  • Jhenyfer, 24 éves, Brazíliából
  • Tulay, 25 éves, Németországból
  • Sara, 20 éves, Olaszországból
  • Imane, 21 éves, Marokkóból
  • Airi, 20 éves, Japánból
  • Leidi, 28 éves, Kolumbiából
  • Yam, 29 éves, Mexikóból
  • Gisele, 29 éves, Brazíliából
  • Joceline, 28 éves, Franciaországból
  • Assia, 21 éves, Franciaországból
  • Jin, 32 éves, Dél-Koreából
  • Jhuliana, 23 éves Bolíviából

A sorozat február 14-én, szerda 20 órakor indul a TLC csatornán, hetente új epizódokkal jelentkezik a párkapcsolati show.

Műsorinfó: TLC

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!