TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Új sorozatok és nyereményjáték a TV2 Kids-en

 2022. március 02.

Új sorozatokkal várja a gyerekeket a TV2 Kids március 7-től. A csatorna Facebook-oldalán nyereményjáték is indul, ahol értékes ajándékokat lehet nyerni február 28-március 7. között.

Új sorozatok és nyereményjáték a TV2 Kids-en

Új kedvenc érkezik a TV2 Kids-re március 7-től: a Madagaszkár-rajongók nagy örömére jön az Éljen Julien király! minden hétköznap este 19.30-kor. A partimániás maki megörökli a trónt nagybácsikájától, ám nem egyszerű elirányítani a birodalmat, így segítségére lesz a nála sokkal megfontoltabb tanácsadója, Maurice, a királyi lábért rajongó Mort, valamint személyes testőre, Clover is. Aki nem emlékezne a Madagaszkár mesefilmekre, azok felfrissíthetik a memóriájukat március 12-én és 13-án 18:25 és 20:00 kezdettel, hiszen sorban érkeznek a Madagaszkár, Madagaszkár 2, Madagaszkár 3, Madagaszkár pingvinjei animációs egész estés filmek.

A Dreamworks másik népszerű kalandfilmsorozata, a Szilaj, a szabadon száguldó 20 órától lesz képernyőn. Lucky, a belevaló 12 éves kislány összebarátkozik egy vad musztánggal, akinek a Szilaj nevet adja. Két barátjával, Abigaillel és Prúval, valamint lovaikkal együtt egy mókával teli világot fedeznek fel. Együtt tapasztalják meg milyen igazán szabadnak lenni.
A későn fekvők 22.40-től láthatják a Mr. Peabody és Sherman show-t. Mr. Peabody a fiával, Shermann-nel közösen házigazdái az egyik legnézettebb éjszakai szórakoztató műsornak, ahol bármi megtörténhet. Érdekes történetek, izgalmas szereplők, nagyszerű zenék és önfeledt szórakozás vár kicsikre és nagyokra egyaránt!

Országos tévépremierek is jönnek március 7-től minden hétköznap. 18 órától jön a Borsszem Bheem. A főszereplő csöppséget kiapaszthatatlan kíváncsisága és szuperereje bajba és kalandok egész sorába keveri indiai szülőfalujában. 18.20-tól vetíti a csatorna a Booba-t. A kíváncsi szőrmók számára a világ csupa rejtély, és mivel nyitottan közelít az őt körülvevő csodákhoz, a mindennapi környezetében is számtalan kalandot talál.

Az új történeteket már csak azért is érdemes követni, mert nyereményjátékot indít a TV2 Kids február 28-március 7. között. Azok között sorsolják ki az ajándékokat, akik megírják a csatorna Facebook oldalán a Dreamworks nyereményjáték poszt alatt kommentben: mely három mese debütál 2022. március 7-én a TV2 Kids csatornán.
A nyeremények a következők: 5 darab Dreamworks-csomag, melynek tartalma 1 db Croodék: Egy új kör festékkészlet, 1 db Így neveld a sárkányodat ivópohár szívószállal, 1 db Így neveld a sárkányodat fényfúria plüssjáték, 1 db Kung Fu Panda: A végzet mancsai jegyzetfüzet, 1 db Szilaj: Zabolátlanok takaró, 1 db Szilaj: Zabolátlanok tolltartó, 1 db Trollok kifestőkönyv.
Sorsolás 2022. március 8-án 10:00-kor.

Műsorinfó: TV2 Kids

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!