TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Újjászületik az Óz, a nagy varázsló és a Flúgos futam a Boomerang-on

 2017. március 21.

A Warner Bros. Animation legújabb produkciói, a Dorothy Óz földjén és a vadonatúj Flúgos futam 2017 júniusában debütálnak világszerte a Boomerang csatornán.

Újjászületik az Óz, a nagy varázsló és a Flúgos futam a Boomerang-on

Az amerikai Boomerang egyedülálló, prémium streamingszolgáltatásának bejelentését követően a Turner International megosztotta a legfontosabb tudnivalókat a két új, Warner Bros-készítésű animációs sorozatról, a Dorothy Óz földjén és az újjászülető Flúgos futamról. A 2017 júniusában bemutatkozó két széria méltó tagja lesz a klasszikus és kortalan rajzfilmeket felvonultató Boomerang kínálatában, amely a Turner második számú gyerektévéje a Cartoon Network után. Az új produkciók az Egyesült Államokban kizárólag a streamingszolgáltatás keretében lesznek elérhetőek, Magyarországon azonban a tévécsatornán debütálnak.

A Dorothy Óz földjén egy vidám fantasy-sorozat, amely L. Frank Baum könyvsorozata alapján készül. A sorozat ott kezdődik, ahol az Óz, a nagy varázsló film véget ér, vagyis azt mutatja be, mi történik Dorothy-val és barátaival, miután legyőzték a Nyugati Boszorkányt. Az eredeti történetet követve, Ozma királynő kinevezi Dorthy-t Smaragdváros hercegnőjének, ezért a lánynak meg kell tanulnia ellátnia királyi teendőit.

Ez azonban nagy felelősséggel jár és kicsit sem veszélytelen. Óz földje ugyanis elég kaotikus hely: élnek itt boszorkányok, varázslók, törpék, repülő majmok és misztikus lények egész serege. A varázserő azonban rossz kezekbe jut és itt jön képbe Dorothy. Smaragdváros újdonsült hercegnőjére, Dorothy-ra hárul a feladat, hogy rendet teremtsen a zűrzavarban. De ez nem könnyű: hibázni emberi dolog, ám Óz földfén egy kis hiba is súlyos következményekkel járhat…

Az új Flúgos futamban – amely az eredeti Hanna-Barbera-sorozat előtt tiszteleg – mindenki kedvenc versenyzői és járgányai visszatérnek! Az Automata mini farinát vezeti Dili Dolly, a déli szépség, akit éles nyelve és esze miatt nem árt komolyan venni. A versenyekre nem mindig tud összpontosítani: gyakran segít bajba került versenyzőkön. Dolly legjobb barátja, a Turbó trucifixet irányító Merci Berci szíve hatalmas, ám egója még annál is nagyobb. És persze ne feledkezzünk meg a két bajkeverőről: Gézengúz Gusztiról és bűntársáról, Mardelről, akik szó szerint bármit bevetnek a győzelem érdekében.

A rebootban az ismerős arcok mellett új versenyzők és járművek is felbukkannak, a futam útja pedig lélegzetelállító, egzotikus helyszíneken vezet a világ körül. A Flúgos futam a rajttól a célig biztosítja a verseny okozta izgalmat és a jól megszokott, burleszkszerű humort.

Patricia Hidalgo, a Turner EMEA-régiós gyerekcsatornákért felelős tartalomigazgatója elmondta: „Nagyon jól időzítünk a két sorozat bemutatásával, ugyanis idén még nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy a Boomerang a második számú, családbarát gyerektévéként a Cartoon Network méltó társa legyen. A Dorothy-sorozat és a Flúgos futam egyaránt képviselik a Boomerang számára fontos értékeket és meggyőződésünk, hogy a csatorna eddigi nézői mellett az új nézőknek is tetszeni fognak.”

A Dorothy Óz földjén és a Flúgos futam a Boomerang humoros és családbarát műsorfelhozatalához csatlakoznak, amelyben megtalálható többek közt a Tom és Jerry, a Scooby-Doo, a Nyuszipoly, a Bolondos dallamok, a The Happos Family, a Grizzy és a lemmingek és a Mr. Bean-rajzfilmsorozat.

A Boomerang TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/boomerang

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!