TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

195 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Újra itt a Bolondos dallamok aranykora – régi stílusban térnek vissza a legendás rajzfilmhősök

 2021. május 28.

A június 7-én érkező Tapsi Hapsi és barátai az a sorozat, amelyet az eredeti Bolondos dallamokon felnőtt nemzedékek és a mai gyerekek egyaránt örömmel fognak nézni. Az eredeti címén Looney Tunes Cartoons tökéletesen vegyíti a régi idők legendás karaktereit, kifinomult rajzstílusát és felejthetetlen poénjait a modern animációkészítés adta lehetőségekkel és új gegekkel.

Újra itt a Bolondos dallamok aranykora – régi stílusban térnek vissza a legendás rajzfilmhősök

A Boomerangon látható rajzfilmsorozatot a Warner Bros. Animation készíti Sam Register (Tini titánok, harcra fel!) és Peter Browngardt (Nagyfater Bátyó) produceri közreműködésével. A készítés során az animátorok szabad kezet kaptak. Az eredmény magáért beszél: a jól bejáratott helyszínek és szereplők eredeti formájukban, mégis gyönyörű színpompával jelennek meg, ahogy a mozdulatok kifinomultsága is az eredeti rajzfilmet idézik.

A Tapsi Hapsi és barátai évadonként 1000, részenként 1-6 percnyi klasszikus hangulatú rajzfilmet ígér Tapsi Hapsival, Dodó kacsával, Cucu malaccal, Rissz-Rossz Sammel, Elmer Fudd-dal, Csőrikével, Szilveszterrel, a Prérifarkassal, a Kengyelfutó Gyalogkakukkal és a többi kultikus szereplővel.

Tapsi Hapsi és barátai az egész családot várják a képernyő elé, június 7-étől mindennap 13:00-kor és 20:00-kor a Boomerangon!

A Boomerang TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/boomerang

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!