TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Újra magyar sorozat a Discovery Channel műsorán: indul az Xtractor

 2016. február 29.

Magyarósi Csaba és Mesterházi Dávid visszatér a Discovery Channel műsorára! Xtractor című új sorozatukban ismét nagy gépeket tesztelnek és tesznek tönkre, vicces és veszélyes szituációkba keveredve. A saját gyártásként készülő Xtractor sugárzási jogait a Discovery Channel a régió több országára is megvásárolta.

Újra magyar sorozat a Discovery Channel műsorán: indul az Xtractor

Csaba és Dávid a műsorban visszatér korábbi netes sorozatuk alapjaihoz: a spontaneitáshoz, a vállaltan amatőr esetlenséghez – és mindezt olyan jó minőségű, profi képi világgal, amelyet értékelnek a nagy képernyőhöz szokott nézők is.

A két műsorvezető még inkább testközelbe hozza az eseményeket – legyen szó a világ legnagyobb repülőgépének pilótafülkéjéről, utazásról a világ legfélelmetesebb katonai csapatszállítóján vagy az amerikai harci gép pusztító fegyverének elsütéséről. Csaba és Dávid egy lehetőséget sem hagy ki, hogy kipróbálja a legelképesztőbb gépeket, legtalálékonyabb találmányokat és leghihetetlenebb építményeket Európa-szerte.

A csapat egy vagány operatőrrel, Kovács Róberttel egészült ki. A néha kétbalkezes, de mindig tettre kész, a kíváncsiság kiolthatatlan vágyával felvértezett duó leteszteli az A-10-es vadászrepülőt, amely valójában repülő gépágyú – a pilóta akkor is tovább tud repülni vele, ha ellövik a szárnyát meg a hajtóművét –, és amely gépfegyverét egy cápaszájra festett orr rejti.

Felmásznak a világ legfélelmetesebb páncélozott csapatszállítójára, az amerikai Bradley-re, olyan hévvel, hogy Dávid eltöri a kezét, bejutnak a világ legnagyobb utasszállító repülőinek titkos járataiba, aminek a létezéséről soha nem is hallottak – a nézők is elképednek majd, ha meglátják, mi van a burkolat mögött. De legyen az Kelet-Európa leggyorsabb és legújabb szupervonata vagy a világ legnagyobb kotrógépe, Csaba és Dávid biztos megnézi és talán kicsit el is rontja.

Az Xtractor vadonatúj évada március 15-től látható, csak a Discovery Channel műsorán.

A Discovery Channel TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISCOVERYCHANNEL

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!