TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Ünnepelje együtt a karácsonyt és az új évet a Paramount csatornáival

 2022. december 20.

Kikapcsolódna az ünnepekkor, vagy csak nevetne egy jót a szeretteivel? Akkor jó helyen jár! A Paramount Network és a Nickelodeon december utolsó napjaiban népszerű kultmozikkal és izgalmas animációs filmekkel várja a család apraja-nagyját, a Comedy Central szilveszteri programjában pedig a hazai stand-up nagyágyúi teszik felejthetetlenné az estét.

Ünnepelje együtt a karácsonyt és az új évet a Paramount csatornáival

Ünnepi mesekavalkád
A Nickelodeon december 24-én és 25-én is izgalmas műsorokkal várja a kicsiket, a nevetés pedig garantált lesz. Spongyabob Kockanadrág a karácsonyi lázban égő Bikinifenékre invitálja a nézőket, de olyan klasszikusok is várhatóak még, mint például A Casagrande család vagy Csillag Patrik műsora. Azonban a sor nem áll meg itt, 24-e délután Veszélyes Henry egy karácsonyi résszel érkezik a képernyőkre, amiben Henry és Charlotte azon ügyködnek, hogy a sok kalamajka ellenére is szép legyen szentestéjük. Ha ez mind nem lenne elég, december 26-30-a között új epizódokkal készül a Start Trek: Protostar fiatal, lázadó idegenekből álló csapata, a Csillagflotta. Kár lenne lemaradni a Nickelodeon kalandjairól!

A bekuckózás receptje
A Paramount Network nem bízza a véletlenre a dolgokat, hiszen már december 19-én elkezdődik a csatornán a karácsonyi hangolódás. A középpontban pedig idén is a családi kikapcsolódás áll. A csatorna megannyi romantikus, ünnepi alkotással készül: a sort a Csináld magad karácsony nyitja meg. A Paramount Network híres és szórakoztató produkciókat is műsorra tűz, így szenteste sem lesz hiány a kacagásból: a Kémkölykök után Sonic, a sündisznó lesz felelős a jó hangulatért. 23:00-tól pedig a Csillagpor, egy kalandokkal teli fantasy kerül a képernyőre, amiben Hollywood nagyjai, köztük Robert De Niro és Michelle Pfeiffer varázsolják el a nézőket. A hamisíthatatlan ünnepi alkotások, mint például a Karácsony törölve, A karácsony nagykövete vagy a Tapló télapó december 25-26-án érkeznek a csatornára

A szilveszteri móka mesterei
A legnagyobb hazai stand-uposokkal zárja az évet a Comedy Central: elsőként Kovács András Péter érkezik az Evolúció című estjével, ahol másfél órában összegzi a földi élet többmilliárd évét, és olyan régóta megválaszolatlan kérdésekre ad válaszokat, amelyek nem igazak, de legalább viccesek. Ezt követően egy szellemi mélyrepülés veszi kezdetét Hadházi László vezetésével a Megyünk a levesbe 1. és 2. részében, majd éjfélkor Bödőcs Tibor Kolera a Vackor csoportban előadását tekinthetik meg a nézők. És ha már ünneplés, nem feledkezhetünk meg Janklovics Péter és Elek Péter közös, dalokkal teli estjéről, a Zenebu*ikról sem.

Műsorinfó: Paramount Network

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!