TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Ütős tavaszi szünet a Nickelodeon műsorán

 2016. március 26.

A Nickelodeon a tavaszi szünetben sem hagyja unatkozni a fiatalokat: maratoni Avatár epizódokkal és szórakoztató élőszereplős vígjátékkal várja őket az elkövetkező napokban a legnézettebb gyerekcsatorna.

Ütős tavaszi szünet a Nickelodeon műsorán

Pénteken a Veszélyes Henry, a Thunderman család és a Nickelodeon legújabb élőszereplős sorozata, a 100 dolog a gimi előtt sztárjai várják a tiniket az Adam és Adam című szórakoztató vígjátékban. Miután a 15 éves Adam (Jace Norman) véletlenül megbotlik nagybátyja titokzatos „szoláriumában”, megoldást talál minden problémájára. Megsokszorozza önmagát, és vadonatúj klónjai segítségével egyszerre áll helyt a munkahelyein, a bácsikája mellett és családi körben is. Az öröm azonban nem tart sokáig, hiszen hamar rájön, hogy ha nem egyesíti sürgősen önmagát, akár az eredeti verziója is ködbe veszhet.

A misztikus történetek sorának itt még nincs vége, hiszen vasárnap közel négy órán át tartó, maratoni epizódokkal folytatódik az Avatár: Aang legendájának harmadik évada a Nickelodeonon. Aang és követői a Nyugati Levegő Templomában rejtőznek el, ahol Zuko megpróbálja őket meggyőzni arról, hogy megváltozott. Miután elnyeri a bizalmukat, csatlakozik hozzájuk, és kész megtanítani Aangot a tűzhajlításra, de közben ráébred, hogy elveszítette a képességét. Zuko és Aang így együtt kelnek útra, hogy a Tűzhajlítás Mestereitől szerezzék meg a tudást.

Varázslat, mágia, titkok és kalandos utazások hétvégén a Nickelodeon műsorán!

Március 25-én, pénteken 13:05-kor Adam és Adam, március 27-én, vasárnap 12:50-től 17:40-ig Avatár: Aang legendája a legnézettebb hazai gyerekcsatornán.

A Nickelodeon TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/NICKELODEON

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!