TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Vadonatúj animációs LEGO-sorozat indul a Cartoon Networkön februárban

 2016. január 18.

A Cartoon Network bemutatja a LEGO csoport legújabb animációsfilm-sorozatát. A Nexo Knights február 20-án mutatkozik be és hétvégenként 8:35-től, valamint 18:45-től lesz látható a csatornán. A kalandos akciósorozat az egész világon közel egyszerre mutatkozik be január–február folyamán.

Vadonatúj animációs LEGO-sorozat indul a Cartoon Networkön februárban

A futurisztikus környezet övezte, mégis középkorias Knighton királyság adja az otthont és a küldetések helyszínét az öt NEXO-lovagnak. Clay, Macy, Lance, Aaron és Axl a gonosz udvari bolond, Jestro és a Szörnyek Könyve hatalomra kerülése ellen küzdenek a birodalmi béke helyreállítása érdekében. A sok kalanddal és humorral fűszerezett akciósorozat egy high-tech világban játszódik. A lovagokat nem csak a küzdőtéren, hanem mindennapjaikban is láthatjuk, ezáltal jobban megismerhetjük személyiségüket. Lebilincselő párbajok, digitális varázslat, a Megtévesztés Könyve megszerzéséért folytatott harc és egyedi humor jellemzi a Nexo Knights-ot.

A Cartoon Network már régóta működik együtt a LEGO-val. Minderre olyan sikeres sorozatok és különkiadások emlékeztetnek, mint a Ninjago: A Spinjitzu mesterei, a Batman: Ligába csalva, a Star Wars: Padavan bajkeverők, a Star Wars: A birodalom taccsra vág, a Star Wars: Yoda történetei, a Chima legendái és a Mixelek.

A Comedy Central TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/cartoon

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!