TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Vadonatúj és visszatérő kedvencek ősszel az RTL-en

 2019. augusztus 15.

Jófiúk címmel új magyar vígjátéksorozatot indít szeptember elsején az RTL Klub. Vadonatúj évaddal folytatódik A mi kis falunk, újra lesz Házasodna a gazda és kezdődik a Love Island című párkereső show is.

Vadonatúj és visszatérő kedvencek ősszel az RTL-en

 

A mi kis falunk 4. évad – Mindig megy a kavarás

Pajkaszeg lakóinak mulatságos történetei a három évad alatt rengeteg rajongót szereztek A mi kis falunk című sorozatnak; a széria legutóbbi évadának átlagos közönségaránya a fő kereskedelmi célcsoportban 27,9 SHR% volt. 2019. augusztus 31-én 20:00-kor elindul a negyedik évad az RTL Klubon.

A harmadik évad befejező epizódjában elcsattant egy rég várt csók Teca és a pap között, ezért garantált, hogy a romantikus szálnak, így vagy úgy, de lesz folytatása. A polgármester ezúttal majd az életéért aggódik. Az új lakók, Viki és Zsolt egyre nehezebben viselik a falusi életet. Stoki kemény rendőrszívét egy új nő dobogtatja meg. Erika unokatestvére, Ildikó jelenléte Gyuri idegeit teszi próbára. A negyedik évadban érkezenek majd új szereplők is, hogy felkavarják Pajkaszeg lakóinak életét.

Főbb szerepekben: Csuja Imre, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Reviczky Gábor, Bata Éva, Bánki Gergő, Schmied Zoltán, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla

Házasodna a gazda

A szeptember elsején 19:00-kor induló Házasodna a gazda című dokureality-ben 1 hölgy és 4 férfi a kamerák előtt próbálja megtalálni élete párját. A műsor nem díszletek között zajlik, hanem a gazdák világában, ahol a ház, a kert, az állatok és a föld van középpontban. Ennek köszönhetően - ahogy az 2012-ban már látható volt a Házasodna a gazda első évadában - ez nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges környezete és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból. A jelöltek már megvannak, így a gazdákra ősszel izgalmas és romantikus randevúk várnak. Az évad júniusi bemutatkozó adása a 18-49-es korcsoportban 18,2 SHR%-rel futott.

Másorvezető: Nádai Anikó
Gazdák: Demjén Niki, Berecz Balázs, Bige Botond, Brindzik Zsolt, Szilágyi Misi

Jófiúk – szolgálunk és vétünk

Vadonatúj vígjátéksorozat indul szeptember elsején 20:05-kor az RTL Klub műsorán. A Jófiúk című, fergeteges humorú széria egy csapat idétlen rendőrről szól, akik több bajt okoznak, mint amennyit megoldanak.

Az alaptörténet szerint három nyomozót legutóbbi baklövésük után új körzetbe helyezik, ahol egy másik nyomozó csapat és válogatott bűnelkövetők várnak rájuk. Ráadásként a kerületi rendőrkapitány az egyik nyomozó apósa, aki egyébként sincs túl jó véleménnyel vejéről. A káoszt tovább tetézi, hogy a három rendőrrel együtt egy női kolléga is érkezik a körzetbe, aki korábban egyikőjük felesége volt – és ahogy az lenni szokott, titokban még mindig szerelmes volt férjébe.

Főbb szereplők: Mihályfi Balázs, Hevér Gábor, Király Dániel, Pokorny Lia, Parti Nóra, Kovács Panka, Gáspár Tibor, Michl Juli, Ertl Zsombor, Miller Dávid, Katona Kinga, Mészáros András, Mészáros Tibor, Borovics Tamás, Varga Gabi

A sorozatot A mi kis falunk készítői jegyzik; a Jófiúk vezető rendezője Kapitány Iván, társrendezője Dyga Zsombor.

Love Island - Találd meg a szerelmed

Szeptember 1-től, Magyarországon elsőként az RTL Klubon látható a brit ITV világszerte számos országban hatalmas sikerrel futó párkereső show-ja, a Love Island. A szerelmet megtalálni vágyók több héten át Cipruson, a szerelem szigetén, csodálatos környezetben kapnak lehetőséget arra, hogy ráleljenek életük párjára és közösen elvigyék a 20 millió forintos nyereményt, amivel akár meg is alapozhatják közös jövőjüket. A külföldi szériákban már nem egy szerelmi sikertörténetet követhettek végig a nézők; voltak olyanok, akik megtalálták az igazit és összeházasodtak, egy másik - ugyancsak a tévéshow-ban egymásba szerető - párnak pedig már gyermeke is született. A cél most is a szerelem és az élethosszig tartó boldogság megtalálása.

A szeptember elsején 21:05-kor induló Love Island párkereső show-t az Éjjel-Nappal Budapest sztárja és a Szenzációs Négyes győztese Lali vezeti, aki házigazdája lesz a műsorral párhuzamosan futó Love Story című online műsornak, a Love Islanddal kapcsolatos érdekességekről szóló napi műsornak is.

Showder Klub

A Showder Klub Augusztus 31-én speciális adással jelentkezik, Kiss Ádám önálló estjével! Egy egészen különleges, számos fellépésen tökéletesre csiszolt, nagyszerű anyaggal áll a közönség elé: Kiss Ádám, aki az egyik legnépszerűbb stand up komedista.

A magyar televíziótörténelem első egészestés one-man show-ja kerül most képernyőre! Kiss Ádám csaknem 2000 néző előtt vette fel műsorát, hogy egy estén át szórakoztassa a nagyérdeműt. Utazás a nagyvilágban, igazán showderklubosan! Egy kamerával és sok-sok ismerőssel – enciklopédikusan, mégis csapongva, töményen pörgetve a kilométereket, mégis elgondolkodva – szerethetően, okosan, kissádámosan.

X-Faktor – Ez most van!

Az X-Faktor 2018-ban is a nézők kedvence volt. A tavalyi győztes USNK a műsor óta közel száz koncertet adott és végigturnézta Magyarországot, Erdélyt és a fiúk videóinak megtekintése már 22 milliós nézettség fölött jár. Idén tehát ismét hatalmas a tét, hiszen az X-Faktorban már kilencedik alkalommal keresik azokat a tehetségeket, akik a nézőket és a mentorokat is képesek elvarázsolni. A Válogató epizódok, a Tábor, majd a Mentorház adásaiból kiderül, hogy kik lesznek azok, akik az Élő show-k során bizonyíthatnak, és melyik zenekar, vagy egyéni előadó lesz az, akiben annyira erős az a bizonyos X, hogy megnyerje a fődíjat. Idén a jól bevált és összeszokott fiúmentorok mellé Dallos Bogi érkezett. Az énekesnő egyénisége biztos új színt hoz majd a mentorcsapatba, de nem az ő személye lesz az egyetlen újdonság, amit a műsortól várhatunk.

Műsorvezető: Kiss Ramóna
Mentorok: Dallos Bogi, ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti

Nyerő Páros 3. évad

Sebestyén Balázs ismét próbára teszi az ismert párok szerelmét a Nyerő Páros sztárpárshowban, a játékok során pedig segéderő érkezik hozzá a játékmester, Kabát Peti személyében, aki közreműködésével még izgalmasabbá teszi a szerelmespárok próbatételeit.

A nagysikerű sztárpárshow új évadában ezúttal nyolc pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei évad Nyerő Párosa!

A csata ezúttal is két helyszínen zajlik: a luxusvillában, ahol a párok együtt élnek, buliznak, taktikáznak és szavaznak, valamint a kőbányában, ahol izgalmas játékokban mérhetik össze az erejüket, ügyességüket, ravaszságukat.
A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

Műsorvezető: Sebestyén Balázs
Játékmester: Kabát Peti

Konyhafőnök VIP 4. - A séfek bevetésen!

A népszerű gasztroreality VIP kiadása új szériával és újabb izgalmas fordulatokkal jelentkezik. Nem csupán a Michelin-csillagos séfek hírességekből álló csapatai csapnak össze, hanem a séfek is komoly kihívásokkal készülnek egymás számára: a legváratlanabb pillanatokban állíthatják majd be egymást a versenyzők közé főzni, így nekik a hírességekkel együtt kell majd ugyanazokból az alapanyagokból minél különlegesebb fogásokat készíteniük.

A Válogató hét is átalakul. Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő egy-egy napon felülbírálhatják zsűritársaik döntéseit, sőt a hírességekre talán a verseny történetének egyik legkegyetlenebb fordulata vár; hiába kapnak kötvényt az egyik séftől, a Válogató héten nem érezhetik magukat biztonságban az utolsó pillanatig, hiszen az új évadban a Séfek elvehetik tőlük a kötényt és átakaszthatják majd annak a versenyzőjelöltnek nyakába, akinek a teljesítményét jobbnak ítélik meg.
Így aztán mindenkinek a lehető legjobb formáját kell hoznia, hogy meggyőzze a két Michelin-csillagos séfet, és a csapatában versenyezve ringbe szállhasson a Konyhafőnök VIP címért és a 10 millió forintért.

Műsorvezető: Fördős Zé
Michelin-csillagos séfek: Rácz Jenő, Sárközi Ákos

Éjjel-Nappal Budapest az RTL Most-on!

Izgalmas fordulat az Éjjel-Nappal Budapest és az RTL Most háza táján!
Most először az augusztus 20-i hosszú hétvégén két részt, az augusztus 19-it és 20-it ÉNB epizódokat a nézők rendhagyó módon hamarabb láthatják az RTL Most-on mint a televízió képernyőjén. Az Éjjel-Nappal Budapest készítői ezzel is a fiatalok kedvében szeretnének járni, hogy nyaralás és bulizás közben se maradjanak le kedvenc sorozatukról.

RTL Most+

2019 negyedik negyedévétől az egyedi tárgyalások függvényében a televízió, internet és mobilszolgáltatóknál lesz elérhető az RTL Most+ videós on demand platform, mely az ingyenesen elérhető RTL Most prémium változatát kínálja!

Az RTL Most+ felületen a használók még több tartalommal, hosszabb ideig visszanézhető sorozatokkal és filmekkel, valamint ezzel együtt az eddiginél is kevesebb reklámmal találkoznak majd.

Az elérhető programokat tovább színesíti egy új, kizárólag itt elérhető, fiatalos és modern magyar sorozat, a Nofilter.
A Nofilter az első olyan sorozatunk, amely kizárólag digitális platformon, az RTL Most+-on lesz látható. Az epizódonként 15 perces vígjátéksorozat egy 4 fős lánycsapatból álló baráti társaság mindennapos boldogulását követi nyomon. A szereplők igen változatos előélete garantálja a bonyodalmakat: Anna, a vidékről Budapestre költözött világmegváltó, akinek színészi ambíciói vannak, Erika, a tehetséges romungro lány a VIII. kerületből, aki énekesként szeretne boldogulni. Szonja, Anna unokatestvére, aki fővárosi, világlátott értelmiségiként túl sznob ahhoz, hogy élvezze az életet és íróvá szeretne válni valamint a negyedik lány Luca, aki segítő szándékú buzgó hívőként úgy dönt, hogy apácaként próbál másokon segíteni.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

 

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!