TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Vasárnap összehozza a családot a Paramount Channel

 2016. május 13.

Irány Eldorádó, Aladdin, Kettőn áll a vásár – csak néhány film azok közül, amelyekkel a Paramount Channel a család nemzetközi napját ünnepli. Május 15-én, vasárnap ugyanis a fókusz a társadalom „legfontosabb intézményére” irányul, amely biztonságot ad, támogat és ösztönöz, és ehhez a szórakoztató hátteret a Viacom csoport filmcsatornája reggel hattól biztosítja a legjobb rajzfilmekkel, családi és romantikus filmekkel.

Vasárnap összehozza a családot a Paramount Channel

Május 15-e a család nemzetközi napja, ezért érdemes olyan programokat szervezni, ami szeretteinknek örömet okoz. A Paramount Channel filmjeivel minden korosztálynak ajánl szórakozási lehetőséget ezen az ünnepen. A korán kelőket a csatorna egy szuper zenés darabbal, a Poprongyossal lepi meg. A folytatásban a Svindli a négyzeten következik, amelyben a Big Time Rush sorozat sztárja, Ciara Bravo is beveti magát, hogy barátaival visszaszerezze a milliókat érő baseball-kártyát. A folytatásban a főszerep az animációké lesz: tíz óra előtt igazi kincsvadászat kezdődik az Irány Eldorádóban. A szórakoztató rajzfilm szereplőinek az eredeti nyelven olyan hírességek kölcsönözték a hangjukat, mint Kevin Kline, Kenneth Branagh, Armand Assante és Sir Elton John, míg a magyar nyelvű változatban Tulio hangja Selmeczi Roland, Miguelé Széles László, Tzekel-Kané Végvári Tamás.

A közösen elkészített ebéd mellé már Jimmy Neutron kalandjai szolgáltatják majd az izgalmakat, ahol olyan csodás lényekkel is találkozhatnak a nézők, mint a robotkutya, a növényevő lány és a láthatatlan hörcsögök. A lebilincselő élmények sora azonban itt nem ér véget, hiszen a család napján mindennél fontosabb a szeretet és a másik megbecsülése. Ha azonban ez hiányzik és a szülők 18 év után döntenek a válás mellett, a gyerekek nem tehetnek mást, mint összezárják őket addig, míg jobb belátásra nem térnek. A Lakat alatt Jamie Lee Curtis-szel és Jennifer Love Hewitt-tal várja az egész családot, míg a folytatásban maga Bud Spencer bújik egy dzsinn bőrébe, hogy varázsszőnyegével és a kívánságok valóra váltásával segítsen a 14 éves Aladdinnak.

Ha pedig ez mind nem lenne elég, Steve Guttenberg, Kirstie Alley és a két Olsen-lány is felkavarja az állóvizet a Két Lotti kissé átírt történetében. Amanda és Alyssa úgy hasonlít egymásra, mint két tojás, ám más-más kontinensen élnek, és amikor találkoznak, minden a feje tetejére áll: eltökélik, hogy összehozzák a tökéletes nővel Amanda épp nősülni készülő édesapját.

Családi nap május 15-én vasárnap a Paramount Channel műsorán, a Viacom csoport filmcsatornáján!

A Paramount Channel TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/PARAMOUNT

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!