TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Veszély és izgalom tripla mennyiségben a DoQ-n

 2016. január 15.

A veszélyek véget nem érő birodalmába kalauzolja a nézőket legújabb sorozataival a DoQ. A csatornán január 18-án és 19-én látható premierek balesetek túlélőinek emlékeibe, katonák, szerelők és légimentők küldetéseibe, valamint a fegyverek történetébe avatják be az érdeklődőket.

Veszély és izgalom tripla mennyiségben a DoQ-n

Január 18-án és 19-én tripla adagban kapják az izgalmas pillanatokat a DoQ nézői. Hétfőn 21:05-től a balesetek igaz történeteit mesélik el a Túlélők, míg kedden szintén 21:05-től jelentkezik a Veszélyes küldetések című sorozat, amely katonák, szerelők és légimentők lélegzetelállító bevetéseibe enged betekintést. Ezt követően 22:00-tól a technológia fejlődését mutatja be a kezdetektől napjainkig a Fegyverek Története.

Milyen lehet átélni egy valódi balesetet? A Túlélők minden egyes epizódjában három-hat sokkoló, megrendítő, felejthetetlen történetet ismerhetnek meg a nézők, köztük olyan telefonnal vagy kézikamerával rögzített felvételeket, amelyek a helyszínen készültek a legmegrázóbb pillanatokban. A szemtanúk vagy a balesetek részesei saját szavaikkal mesélik el a történteket, miközben fotók és 3D-s animációk hozzák közelebb az eseményeket a tévénézőkhöz.

Január 19-én egyenesen a frontvonalra, félelmetes magasságokba és extrém szituációkba repítenek a katonák, szerelők és légimentők a Veszélyes küldetések című sorozatban. Az átlagember számára lehetetlennek tűnő feladatok mindennaposak ezeknek a magasan képzett szakembereknek, akik közül az évadpremierben az 1942 és 1944 között tevékenykedő amerikai haditengerészeti kommandós egységek mutatkoznak be, melyek többek között segítettek aláásni a japánok szárazföldi hatalmát és megnyitották az utat a szövetségesek győzelme előtt a Csendes-óceánon.

A folytatásban sem távolodik el a DoQ a háborúktól, hiszen a Fegyverek története a kezdetektől egészen napjainkig mutatja be, hogyan fejlődött a fegyverkezési technológia. Szerephez jut többek között az alkoholtilalom idején Tommy Gun néven elhíresült Thompson-géppisztoly, a Mihail Kalasnyikov nevéhez fűződő, szovjet gyártmányú AK47-es gépkarabély és az amerikai polgárháború fegyverei is.

Túlélők január 18-tól, Veszélyes küldetések és Fegyverek Története január 19-től a DoQ-n!

A DoQ TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/DOQ

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!