TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Vigyázat! Hétfőn hajnalban támadnak a zombik!

 2019. október 03.

Ha ősz, akkor zombik! A The Walking Dead legújabb, 10. évadja a világpremierrel egyidőben, október 7-én, hétfőn hajnalban érkezik az RTL Spike-ra. Az első részt eredetiben, vagyis angol nyelven, feliratozva láthatjuk, a többi epizód viszont már szinkronosan érkezik. A csatorna az új évaddal egyidőben elindított egy kifejezetten erre az alkalomra fejlesztett játékot, amellyel minden rajongó részesévé válhat az elmúlt évadok legizgalmasabb jeleneteinek és együtt vadászhatnak a zombikra.

Vigyázat! Hétfőn hajnalban támadnak a zombik!

Október 7-én, hétfőn 04:30-kor érdemes lesz az RTL Spike-ra kapcsolni, hiszen a világpremierrel egyidőben láthatjuk a The Walking Dead 10. évadjának első részét – eredeti angol nyelven, feliratozva. Az epizód ismétlését szintén október 7-én, 22:00-kor, immár szinkronosan láthatjuk.

Robert Kirkman képregényének adaptációja 2010 óta töretlen sikerrel szegezi a képernyőkhöz a nézőket, nem csoda hát, hogy az új évadban is megfelelő adagban kapjuk majd a feszültség, a horror és a drámai pillanatok elegyét. A The Walking Dead egyik húzóereje továbbra is ugyanaz maradt: sosem lehet tudni, ki éli túl és ki válik áldozattá. Ebben az évadban a főszereplők, köztük Daryl (Norman Reedus), Carol (Melissa McBride), vagy Michonne (Danai Gurira) a visszafogott és lopakodó harci stílusú Suttogókkal veszik fel a harcot.

A sorozat nyitóepizódját a négyszeres Emmy-díjas Greg Nicotero rendezte, aki eddig elsősorban a maszkmunkákért felelt, korábban pedig olyan rendezőkkel dolgozott együtt, mint Wes Craven (Sikoly, Vámpír Brooklynban), Robert Rodriguez (Sin City: A bűn városa) vagy Quentin Tarantino (Kill Bill, Aljas nyolcas). Rendezői tehetségét pedig a The Walking Dead során kezdte el kibontakoztatni. Érdekesség még, hogy a Michonne-t alakító Danai Gurira számára az idei lesz az utolsó szezon. A harmadik évadtól jelen lévő, meghatározó szereplő bejelentette, hogy búcsúzik a közönségtől, letéve ikonikus szamurájkardját, amivel annyi bajtársát mentette meg. De természetesen új női szereplőt is köszönthetünk a társaságban, méghozzá az Amerikai szépségből ismert Thora Birch személyében, aki a Suttogók Alfájának elkötelezett hívét, Gammát alakítja majd.

Az új részek mellett, a 10. évad alkalmából létrehozott magyar fejlesztésű játékkal várja a rajongókat az RTL Spike, hogy a kedvenc szereplőikkel együtt részesévé válhassanak az elmúlt évadok legizgalmasabb jeleneteinek és együtt tesztelhetik rátermettségüket, vajon ők is túlélnék-e a kilenc évadot, ahogy a sorozat hősei is. A játék telefonról és személyi számítógépről egyaránt elérhető november 30-ig, mely a kilenc évad nyomán, kilenc egyre nehezebb szintet kínál minden zombivadász számára.

The Walking Dead világ- és országos premier október 7-én, hétfőn 04:30-kor az RTL Spike-on!
Az első részt eredetiben, vagyis angol nyelven, feliratozva láthatjuk, a többi epizód viszont már szinkronosan érkezik. Minden új rész hétfőnként 22:00-től lesz látható a csatornán, szinkronosan.

Az RTL Spike TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/RTLSPIKE

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!