TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Világsztárok a FOX sorozatában

 2017. január 12.

A hiphop sorozat nemcsak kiváló zenéje és izgalmas cselekménye miatt vált milliók kedvencévé, hanem egyedülálló szereplőgárdája miatt is. Amellett, hogy a főszerepben az Golden Globe-díjas Taraji P. Henson és az Oscar-jelölt Terrence Howard látható, a sorozat vendégszereplői között a legnagyobb szupersztárok is felvonulnak.

Világsztárok a FOX sorozatában

Az Empire egy milliárdos család életét mutatja be. A család feje a zenemogul Lucious Lyon (Terrence Howard), az Empire Entertainment kiadóvállalat vezetője, akinek székéért három fia, valamint exfelesége, Cookie Lyon (Taraji P. Henson) verseng. Az intrikákkal átszőtt történetben a hatalomra éhes családtagok olykor szövetségre lépnek, máskor egymást is kijátsszák. Mindenki egyért küzd, vagy mindenki egy ellen. A történetet szókimondó szövegek és hiphop zenei betétek is színesítik. A sorozat zenéje éppoly népszerű, mint maga a műsor, köszönhetően Timbaland kiváló produceri munkájának, és az olyan népszerű énekeseknek, mint Alicia Keys, Jennifer Hudson, Mary J. Blige vagy Snoop Dogg.

Hírességek az egyes évadokban

Az első évad elején feltűnik Cuba Gooding Jr., ő alakítja Pumát, Cookie Lyon egy régi udvarlóját. Szintén az első évad fontos szereplője Elle Dallas, a lecsúszott, kiöregedett énekesnő, akit Courtney Love játszik. Láthatjuk még Naomi Campbellt is, az általa megformált Camilla Marks a legkisebb fiú, Hakeem szeretőjeként kuszálja össze a szálakat. Többször feltűnik az aranytorkú énekesnő, Jennifer Hudson, aki egy zenei terapeutát és gospel énekest alakít, miközben teljesen elbűvöli a legidősebb fiút, Andrét. Az évad világhírű vendégszereplői között megtalálható még Mary J. Blige, Rita Ora és Snoop Dogg is. A második évad szintén számos hírességet vonultat fel: fontos szerephez jut Chris Rock, aki Lucious Lyon rabtársát, Frank Gathers-t alakítja a börtönben. Marisa Tomei, azaz Mimi Whiteman Lucious elsőszámú szövetségesévé lép elő, majd egy hirtelen fordulattal legfőbb ellenségévé válik. Kelly Rowland énekesnő hangsúlyos és drámai szerepet kap, ő alakítja Lucious édesanyját a férfi visszaemlékezéseiben. Alicia Keys Sky Summersként nemcsak csodás hangját csillogtatja meg, hanem a középső fiút, Jamalt is teljesen elbűvöli. Az évadban feltűnik még többek között Ludacris, Pitbull és Lenny Kravitz is. A FOX műsorán januárban indul a sorozat harmadik évada, amelyben még egy igazi szupersztár várható: Mariah Carey egy emlékezetes duettet fog előadni a középső fiúval, Jamal Lyonnal.

Az Empire sorozat harmadik évada a legújabb részekkel január 13-tól péntekenként 21 órakor látható a FOX műsorán.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/FOX

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!