TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Visszatér a szexi élőhalott az RTL Spike-ra

 2018. január 18.

Több kérdést is nyitva hagyott az iZombie első évadjának fináléja, de van egy jó hírünk a sorozat rajongói számára: nem kell sokat várniuk az izgalmas folytatásra! Az RTL Spike ugyanis már január 19-én, pénteken este műsorra tűzi Liv, a hullaházi rezidens újabb, nem kevés abszurd humorral megspékelt kalandjait. Ráadásul a platinaszőke hősnőnek a korábbiaknál még nagyobb akadályokat kell leküzdenie, és meg kell birkóznia mindazzal, amit magára zúdított.

Visszatér a szexi élőhalott az RTL Spike-ra

Nagy dobással kezdte január 2-án az új esztendőt az RTL Spike: hazánkban elsőként a csatorna nézői láthatták tévében az amerikai sikersorozat, az iZombie szinkronizált epizódjait. A szexi élőhalott, Olivia „Liv” Moore és a krimielemekkel operáló, de számos komikus csavart és nagy adag fekete humort tartalmazó széria alig három hét alatt rengeteg rajongót szerzett magának

Az első évad azzal zárult, hogy Blaine végzett Liv újdonsült szerelmével, Lowellel, ráadásul a főgonosz zombi az ellenszernek köszönhetően visszaváltozott húsvér emberré. A folytatásban Blaine-t, aki eddig drogdíler módjára kereskedett az emberi agyakkal, új helyzetéből adódóan egy teljesen más oldaláról ismerhetjük meg. Liv továbbra is segít a bűnügyek megoldásában, ezeken keresztül láthatjuk pontosan a karakterének fejlődését. Az új epizódokban is maradnak a szellemes dialógusok és újfent repkednek a groteszk poénok, de már az első rész sötéten indít, ami megalapozza a továbbiakat. A korábbiaknál jóval komorabb hangulatot leginkább Liv helyzete, valamint a többiekhez és saját magához való viszonya táplálja majd. A történet egy érdekes szállal is bővül, hiszen Major és Peyton is tudomást szerzett arról, hogy a platinaszőke hullaházi rezidens valójában egy élőhalott. De hogyan fogják ezt feldolgozni? Többek között ez is kiderül a produkció várva várt második évadjából!

iZombie 2. évad premierepizód január 19-én, 22.00-tól az RTL Spike műsorán, további részek minden hétköznap 22.00-tól!

Az RTL Spike TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/RTLSPIKE

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!