TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Visszatérnek a pusztító világégés túlélői

 2017. október 04.

Az első két évad sikere után október 5-étől minden hétköznap 21.00-tól új részekkel jelentkezik A visszatérők az RTL Spike-on. Az amerikai posztapokaliptikus sci-fi sorozat még több izgalmat és rejtélyt ígér. A kedvenc karakterek mellé most újakkal is bővül a szereplőgárda, valamint azt is megtudhatjuk, mi történt pontosan 97 évvel ezelőtt. Kár lenne kihagyni, ugyanis a történet teljesen új fordulatot vesz!

Visszatérnek a pusztító világégés túlélői

A népszerű széria ott folytatódik, ahol az előző szezonban abbamaradt. Miután sikerült leszámolni a Weather-hegy okozta fenyegetéssel, mindenki úgy véli, ideje békét kötni. Ám ez persze közel sem ilyen egyszerű. Az égiek próbálnak berendezkedni, normális életet létrehozni régi-új otthonukon, a Földön. Ám az őslakókkal egyáltalán nem biztos, hogy minden zökkenőmentes lesz. Főleg nem Lexa árulása után. De vajon Clarke rendbe tudja hozni a dolgokat? Az újonnan épült Árkádiában nem lesz egyszerű. Tovább követhetjük Kane, Abby és Jaha történetét, akiknek egy belső fenyegetéssel is szembe kell majd nézniük.

Az új évad új szereplők mellett egy új szállal is gazdagodik. Rengeteg kérdésre kapunk majd választ. Többek között arra is, mi történt a Földdel 97 évvel ezelőtt, ami miatt el kellett hagyniuk az embereknek. Hogy pontosan kik is a „földiek” néven ismert bolygólakók, és hogyan élték túl a katasztrófát? Egy mesterséges intelligenciával, A.L.I.E.-val is megismerkedhetünk, de ki is ő és pontosan mik a szándékai? A visszatérők 3. évadja erre is választ ad! Újabb küzdelmek, még több fenyegetés és legyűrésre váró akadály várja a sorozat rajongóit.

Ne maradjon le A visszatérők országos premierjéről október 5-én, 21.00-tól!
További premier epizódok hétköznap 21.00-tól, ismétlések pedig hétköznap 01.00-tól az RTL Spike műsorán.

Az RTL Spike TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/RTLSPIKE

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!