TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Zhu Zhu - Új animációs sorozat a Disney Csatornán

 2017. március 07.

Március 13-án debütál a magyarországi Disney Csatornán a Zhu Zhu című sorozat, melyben négy rendkívüli, beszélő hörcsög és egy kislány kalandjait láthatják a nézők.

Zhu Zhu - Új animációs sorozat a Disney Csatornán

A Zhu Zhu című animációs sorozat főszereplője a 8 éves Frankie Pamplemousse, aki az anyukáján és az apukáján kívül négy beszélő hörcsöggel él együtt Akármelyik városban: ők Pipsqueak, Squiggles úr, Num Nums és Chunk. A barátok rengeteg kalandot élnek át együtt, ám gyakran bajba kerülnek.

A négy hörcsög egymástól teljesen eltérő személyiséggel rendelkezik: Pipsqueak a csapat vezéregyénisége, mivel ő volt Frankie első hörcsöge. Szép és kecses, ugyanakkor vagány és elég robbanékony természete van. A legjobb barátja nem más, mint a csupa szív NumNums. A vidám kis társaság tagja Chunk is, aki izmos, de nem izomagyú. Keveset beszél, de mindig ütős a mondanivalója. Végül, de nem utolsó sorban Squiggles úr egy igazi ezermester, csak sajnos nagyon szétszórt és szórakozott.

A vidám sorozat premierje 2017. március 13-án, hétfőn 17:00-kor lesz a Disney Csatornán.

A Disney Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/DISNEY

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!