TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A legendás brit sztárszakács nyomában

 2017. július 19.

James Martin tévés szakács Franciaországot veszi célba vadonatúj főzős-utazós sorozatában, melynek címe: James Martin: Kalandozások Franciaországban. Ellátogat azokra a helyekre, melyek kulináris pályafutására a legnagyobb hatással voltak, és szakmai példaképe, Keith Floyd, 2009-ben elhunyt, szintén brit sztárszakács és televíziós személyiség emléke előtt is tiszteleg.

A legendás brit sztárszakács nyomában

Tizenéves korában James Martin nyaralóként és diákként is járt Franciaországban, és részben innen is ered az ételek iránti szeretete. Új műsora nosztalgiaútját örökíti meg, amint hőse, Keith Floyd emlékezetes, 30 évvel ezelőtti tévés utazásának állomásait járja végig, miközben azokra a helyekre is ellátogat, melyek saját kulináris pályafutásának alapköveit jelentették.

A francia gasztronómia legjobb fogásainak felfedezését és megízlelését Provence-ban kezdjük, majd jön Périgord, Burgundia, Elzász, Baszkföld és Bretagne. Az utazás során James Martin a helyszíneken talált alapanyagok segítségével saját változatát is elkészíti a híres fogásoknak.
Hogy lerója tiszteletét szakács példaképe, Keith Floyd előtt, James azzal a Citroën 2CV-vel teszi meg a körutazását, mely 16 évig volt hőse tulajdonában. Francia kalandja során újra felfedezi a hozzá és öreg barátjához legközelebb álló vidéket és annak pompás ételeit.

A James Martin: Kalandozások Franciaországban premierje július 20-án 23 órakor indul a TV Paprikán.

A TV Paprika TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/TVPAPRIKA

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!