TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

A Pékfivérek megfőzik Nagy-Britanniát a TV Paprikán

 2017. január 06.

Tom Herbert, pék és testvére, a hentesmester és egyben séf Henry szerint a brit gasztronómiát méltatlanul alábecsülik a világon, sőt elhatározták, hogy megmutatják miért is van annak helye a világ legjobbjai között.

A Pékfivérek megfőzik Nagy-Britanniát a TV Paprikán

A családi vállalkozásban dolgozó Tom és Henry szerint a brit ételek népszerűtlensége teljesen alaptalan, hiszen Nagy-Britannia híres a lelkes, elkötelezett termelőiről, akik mind kiváló alapanyagokat biztosítanak ahhoz, hogy végül remek fogások készüljenek az otthonokban is. Pékfivérek – Egy falatnyi Britannia című sorozatukban ledöntik a tévhiteket: a lenyűgöző északnyugat-angliai tóvidéktől a buján zöldellő Wales-en és a homokos kenti tengerparton át a csodás derbyshire-i hegyvidékig hat fontos gasztronómiai régióba látogatnak el, hogy találkozzanak a brit konyha lelkes rajongóival.

A Herbert fivérek ingujjukat felhajtva vetik bele magukat a mezőgazdasági tevékenységekbe: halászatba, állathajtásba, birkanyírásba, takarmányozásba, hogy aztán megalkossák a különböző régiók fantasztikus összetevői által inspirált egyedülálló fogásokat. A recepteket a szabadban készítik el a kerti grillen, a tűzrakóban vagy épp egy gázrezsón, hogy végül az eredményt egy igazi vidéki lakomán szolgálják fel az útjuk során megismert lelkes helyi termelőknek. A műsorban rengeteg ínycsiklandó ételt készítenek a fivérek, köztük kagylótatárt pikáns mustáros öntettel, réti mézes habkrémet, mangós-hagymás curryt és szódás kenyeret is. Amikor az éhes bírák nekilátnak Tom és Henry külön-külön elkészített ételének, szemtanúi lehetünk egy kis régimódi testvéri versengésnek is, hiszen végül eldől, kié a nyertes fogás.

A Pékfivérek – Egy falatnyi Britannia című hatrészes sorozatot január 7-től hétvégenként 11 órakor vetíti a TV Paprika.

A TV Paprika TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/TVPAPRIKA

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!