TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Állatok Világnapja a Viasat Nature-ön

 2017. szeptember 28.

Tudományos kutatások azt állítják, hogy a világ 2020-ra elveszíti vadon élő állatainak kétharmadát – ez egy tömeges kihalási folyamat része, amely elpusztítja azt a természeti világot, amelytől az ember is függ. 2017. október 4-én jelentős eseményt jelez a naptár: az Állatok Világnapja és a Viasat Nature egy teljes napot szentel azoknak a műsoroknak, amelyekben a bolygónk legveszélyeztetettebb állatfajai kapnak szerepet, többek között gorillák, pandák, tigrisek, oroszlánok és jegesmedvék.

Állatok Világnapja a Viasat Nature-ön

Az Állatok Világnapja missziót – amely magában foglalja az állatjóléti szabványok és az állatok helyzetének javítását világszerte – a Viasat Nature kiemelten fontos ügyként kezeli. Támogatásuk kifejezéseképpen a Viasat Nature televíziós csatorna az esemény apropójából elhozza a világ leglélegzetelállítóbb helyszíneit és a természet legkülönlegesebb állatfajait. Az alkalmat maratoni film- és sorozatvetítés teszi különlegessé, amelyben olyan izgalmas műsorok kapnak szerepet, mint a Pandabocsok, A hegyi gorillák, Tigrisek a házban, Sirga megmentése és a Jegesmedvék városa.

A Viasat Nature eseményének célja, hogy fokozza az emberek természet-tudatosságát, felhívja a figyelmet annak fenyegetett és sérülékeny természetére, miközben a Földön élő, különböző állatfajok sokszínűségét hirdeti. A nézők egy egész napon át, már kora reggel 06.00 órától fogyaszthatják az inspiráló tartalmakat. A teljes program ismétlésének dátuma 2017. október 8. (vasárnap).

A műsorban találjuk a Pandabocsok című programot, amely három figyelemreméltó kínai panda központot mutat be, miközben a legaranyosabb pandabébik felcseperedését is végigkísérhetjük. A hegyi gorillák című adás meghitt közelségből mutatja be az utolsó fennmaradt vadon élő példányokat természetes hegyvidéki élőhelyükön, a ruandai Virunga Nemzeti Parkban és az ugandai Bwindi Impenetrable erdőben. A Jegesmedvék városa sorozatban medve és ember rendkívüli viszonyát láthatják a nézők: a széria nyomon követi ezer jegesmedve vándorlását egy kis északi városkából, a 900 fős lélekszámú Churchillből, Manitobából. Tigrisek a házban Pontocska és Csíkocska, a két ennivaló tigriskölyök történetét mutatja be, akik később egy szaporítási programban fognak részt venni.

Október 4-én A nagy migráció című új sorozat premierje is látható lesz, Ben Fogle kalandor közreműködésével. Az utazó vándor egyénileg megjelölt vadon élő állatok történeteit és életük mérföldköveit követi és velük tart a nagy kalandban – egy 650 km hosszú kirándulásban a tanzániai Serengeti síkságról a kenyai Maasai Mara hegyvidékére és vissza.

Az Állatok Világnapja alkalmából készített Viasat Nature infografika néhány hasznos és a mindennapokban is könnyen alkalmazható tippel szeretné segíteni az állatvédelem ügyét.

A Viasat Nature inspiráló és lebilincselő tartalmakat nyújt, amelyet a magával ragadó történetmesélés és a világ legjobb műsorvezetői tesznek teljessé. Nézd meg velünk a kimagasló bluechip produkciókat és merülj el az emberek és az állatok közti inspiráló, személyes kapcsolatokban.

A Viasat Nature TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASATNATURE

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!