TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Amerikai sikersorozattal indítja 2017-et az RTL Klub

 2016. december 20.

Az RTL Klub a 2017-es évet rögtön egy országos sorozatpremierrel indítja, ugyanis január 6-án először a piacvezető csatornán láthatják Magyarországon a Halálos fegyver című akciósorozatot a nézők. Az USA-ban ősszel debütált széria a kultikus, Mel Gibson és Danny Glover fémjelezte film-tetralógia alapján készült. Előtte azonban mind a négy klasszikus opuszt láthatják az RTL Klub nézői december 27. és 30. között.

Amerikai sikersorozattal indítja 2017-et az RTL Klub

Az USA-ban néhány hónapja debütált a ’80-as és a ’90-es évek kultikus Halálos fegyver filmjei alapján készült sikersorozat, szintén Halálos fegyver címmel. A rengeteg pozitív kritika alapján a sorozat népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint, hogy a 12 részesre tervezett első évadot 18 epizódra bővítették ki.

A projekten olyan sztárok dolgoztak, mint McG, aki többek között a Magyarországon is ismert Odaát, A narancsvidék vagy a Chuck producere volt, de ő rendezte többek között a Charlie Angyalai filmváltozatát is.

A sorozatban Danny Glover Murtaugh karakterét Damon Wayans formálja meg, míg az új Riggst (Mel Gibson) Clayne Crawford alakítja. A tévés Halálos fegyver sorozat története szerint az egykori vakmerő tengerészgyalogos Riggs miután balesetben elveszti várandós feleségét, Los Angelesbe költözik, hogy ott kezdje újra az életét. Itt egy helyi nyomozót, Murtaugh-t kapja maga mellé társul, aki nemrég szívműtéten esett át, aminek hatására próbál kerülni mindenféle stresszes szituációt, több-kevesebb sikerrel. A labilis Riggs váratlan és szó szerint kirobbanó felbukkanása azonban minden számítását áthúzza.

A Halálos fegyver-sorozat 2017. január 6-án, pénteken 21.10-kor, a Barátok közt után dupla epizóddal debütál az RTL Klubon. A legendás eredeti filmek rajongói sem maradnak ki azonban a jóból: a nézők mind a négy klasszikus művet megtekinthetik december 27. és 30. között az RTL Klubon.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!