TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

192 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Benzingőzös hétvége a Network4-en

 2024. május 23.

Az autó-motorsportok rajongói akkora dózist kapnak a Network4-től a hétvégén, amely könnyen túladagoláshoz vezethet. Összesen 56 órányi élő autó-motor sport közvetítés során 38 különálló eseményt mutat meg a Network4 a magyar nézőknek két sportcsatornán (ARENA4, MATCH4) és a streaming szolgáltatáson (NET4+) keresztül. Szerepel a kínálatban NASCAR, DTM és Kamion EB is, ám a legjobban várt esemény a három órányi eszeveszett száguldás lesz a világ leghíresebb versenypályáján, Indianapolisban. Vasárnap itt az Indy500!

Benzingőzös hétvége a Network4-en

Az ARENA4 televízió és a NET4+ streaming szolgáltató is közvetíti a 108. Indy500-at, a világ talán legismertebb és leggyorsabb autóversenyét, ahol a kvalifikációs körök átlagsebessége 380 kilométer/óra felé közelít. Igazi kultikus száguldás ez, amelynek megnyerése szinte bármilyen bajnoki győzelemmel felér. A 113 éves történelemre visszatekintő kultikus futam 108. alkalommal rajtol el, a Network4 pedig idén is közvetíti az edzéseket és magát a versenyt is vasárnap.

A kvalifikációt a három Penske dominálta, Scott McLaughlin, Will Power és Joseph Newgarden zárt az élen. Eddig csak egyszer, 1998-ban történt meg, hogy egy csapat bérelte ki az első három helyet, igaz, akkor is a Penske volt az.

A másik kuriózum Kyle Larson nevéhez köthető, aki ugyan NASCAR pilóta, ám szeretne elindulni Indianapolisban is. Tervei szerint a futam után (vagy ha kiesik, akkor azonnal) repülőre ül és Charlotte-ba utazik, hogy a NASCAR futamon is rajthoz álljon. Erre csak akkor van esélye, ha eső miatt nem késleltetik a rajtot: elég 30 perc csúszás és vége az Indy500-as álmoknak, mert a NASCAR szerződés az első. Ha minden jól alakul, akkor az Indy leintése és a NASCAR rajtja között 3 óra 15 perce lesz Larsonnak.

Az Indy500 mellett a hétvégén lesz még MotoGP futam is, a katalán verseny várja a rajongókat, folytatódik a Bagnaia - Martin párharc és szemtanúi lehetünk Marc Marquez újabb fénykorának. A DTM az idény második verseny hétvégéjéhez érkezik a Lautsitzringen, a Kamion EB-n pedig Kiss Norbertnek drukkolhatnak a hazai nézők az első futamon Misanóból. Ha mindez nem lenne elég, desszertnek ott a GT4 és a FIA Formula Regional közvetítés az ínyenceknek.

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!