TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Bűntényekben és drámában gazdag premierekkel kezdődik az ősz az AXN-en és a VIASAT6-on

 2021. szeptember 03.

Akciódús műsorkínálattal várja nézőit a Sony Pictures Television (SPT) két csatornája szeptemberben. Az AXN-en új sorozatként debütál a Lincoln Rhyme – Vadászat a Csontemberre, majd országos premierként jön a Manifest, a Harrow és A kijelölt túlélő 3., illetve a jól ismert NCIS: New Orleans 7. évada is. Annak érdekében, hogy biztosan ne maradjunk izgalmak nélkül, a SWAT – Különleges egység és a SEAL Team a 4., míg a MacGyver az 5. évaddal tér vissza a képernyőinkre, a VIASAT6 pedig – a rajongók legnagyobb örömére – a Powers 2. évadával, illetve egy vadonatúj műsorral, a The Commons 1. évadával készül a nézőknek.

Bűntényekben és drámában gazdag premierekkel kezdődik az ősz az AXN-en és a VIASAT6-on

AXN

Szeptember 6-án, hétfőn 21 órakor mutatkozik be a Lincoln Rhyme – Vadászat a Csontemberre 1. évada az AXN műsorán. New York híres nyomozója, Lincoln Rhyme (Russell Hornsby) legnagyobb ellensége a Csontember (Brían F. O’Byrne), aki miatt a rendőr lebénult és visszavonulni kényszerült. Amikor a gyilkos újra felbukkan, a rendőrség megkeresi Rhyme-ot, aki új társa, Amelia Sachs (Arielle Kebbel) segítségével ered a Csontember nyomába. Az izgalmak rögtön másnap, szeptember 7-én, kedden folytatódnak: 21 órakor dupla epizódokkal érkezik a Manifest 3. évada, amelyben a Stone család – Ben (Josh Dallas), Michaela (Melissa Roxburgh) és Cal (Jack Messina) – a „sugallatok” és Vance (Daryl Edwards) segítségével még mindig válaszokat keresnek a 828-as járat eltűnésére.

Az akciósorozatok kedvelőinek is rengeteg újdonsággal készül a csatorna. Szeptember 8-án, szerdán 21 órakor folytatódik a SWAT – Különleges egység 4. évada, amelyben Hondo (Shemar Moore) és csapata új kihívásokkal néz szembe, majd 21 óra 55 perctől jönnek a SEAL Team 4. évadának új epizódjai is a Bravo csapat kalandjaival.

Az NCIS: New Orleans 7. évada szeptember 9-én, csütörtökön 21 órától folytatódik. A dupla epizódokból megtudhatjuk, hogy a csapat továbbra is a város nyugalmának megóvásán dolgozik, de a pandémia okozta nehézségek miatt folyamatosan akadályokba ütköznek. Másnap, szeptember 10-én, pénteken 21 órától érkezik a Harrow 3. évada, melyben Dr. Harrow (Ioan Gruffudd) sosem látott fia halála ügyében nyomoz.

Kisebb kihagyás után, szeptember 11-én, szombaton 20 óra 5 perckor tér vissza a MacGyver 5. évadával, amelyben Mac (Lucas Till), Bozer (Justin Hires), Riley (Tristin Mays) és Desi (Levy Tran) már nemcsak Amerikában, de Európában is küldetésekre indulnak, hogy minél több embert menthessenek meg.

A népszerű politikai drámasorozat, A kijelölt túlélő 3. évada szeptember 12-én, vasárnap 14 óra 25 perckor dupla epizóddal jön a csatornára. A legújabb részekben Tom Kirkman (Kiefer Sutherland) függetlenként indul az Amerikai Egyesült Államok elnökválasztásán, mely több nehézséget okoz neki és csapatának is, mint azt gondolták volna.

VIASAT6

Szeptember 7-én, kedden 23 órakor országos premierként mutatkozik be a The Commons 1. évada. A sorozat a tehetséges neuropszichológus, Eadie Boulay (Joanne Froggatt) erkölcsi dilemmáját mutatja be, miszerint legnagyobb vágya, hogy gyermeke születhessen, de az éghajlatváltozás és a Föld állapota bonyolulttá teszik a döntését.

Szeptember 9-én, csütörtökön 23 órától folytatódik a Powers. A 2. évadban Christian Walker (Sharlto Copley) és Deena Pilgrim (Susan Heyward), a Powers Division detektívjei, gyilkosság és a bandaharcok ügyeiben nyomoznak, a legnagyobb kihívást mégis egy új szuperhős megjelenése jelenti.

Az AXN TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/axn
A VIASAT6 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASAT6

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!