TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Csütörtök esti techno a NatGeón

 2021. január 11.

A National Geographic csatornán január 14-étől két új sorozat indul a technológiai műsorblokk keretein belül: a „Titkok és üzemek”, valamint a „Villám-kivitelezők”. Az új sorozatok bemutatása alkalmából a NatGeo csatorna egy különleges kampányt indított, mely célja a fiatalabb, a húsz év körüli közönség elérése. A különleges szpot magyar szövegének a szerzője Galambos Attila; Nagy-Rigler Renáta és Szentirmai Zsolt hangjait hallhatjuk a felvételben. A technológiáról szóló két órás műsorblokk minden csütörtökön este kilenc órától látható.

Csütörtök esti techno a NatGeón

Titkok és üzemek
Hogyan készül egy Aston Martin versenyautó és egy 20 millió eurós luxusjacht? Melyek a legérdekesebb mozzanatok egy mentő-kereső helikopter építése során, és mik a titkai a világ legdrágább kerékpárjainak? Valóban megéri az árát egy testreszabott, egyedi rendelésre készülő elektromos gitár? A lebilincselő sorozatban ilyen és ezekhez hasonló izgalmas kérdésekre keres választ Francesca Chiorando műsorvezető, aki tíz ikonikus gyár kulisszái mögé kalauzolja el a nézőt.

Villám-kivitelezők
Vannak építmények, melyek csak úgy kinőnek a Földből – néhány hét, néhány nap, esetleg mindössze néhány óra alatt. Hogyan lehetséges ez? Mi áll ezek mögött a lenyűgöző, már-már hihetetlen mérnöki bravúrok mögött? A sorozat a világ legkülönbözőbb tájain, a legkülönbözőbb építkezéstípusokat vizsgálva keres választ a kérdésre, – és úgy tűnik, a siker kulcsa mindenhol ugyanaz: aprólékos tervezés, tökéletes koordináció és napi 24 órás, villámgyors kivitelezőmunka.


A National Geographic TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/NATIONALGEOGRAPHIC

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!