TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Dóra a piacon

 2017. szeptember 15.

A TV Paprika legújabb saját gyártású műsora a csatorna új arculatával együtt debütál szeptember 18-án 21 órakor.

Dóra a piacon

Különleges, új műsorral készül az őszi szezonra a TV Paprika. A stáb ezúttal kilépett a fővárosból és ellátogatott hazánk legszebb, legizgalmasabb piacaira. A műsor háziasszonya, Havas Dóra számos nyüzsgő piacot járt be, hogy aztán egy-két izgalmas megálmodjon és elkészítsen az aznapi kincsekből. A Dóra a piacon a TV Paprika vadonatúj arculatában mutatkozik be.

Az új gasztrosorozat célja bebizonyítani, a piacra járás újra életünk szerves részévé vált és egyre több termelői piac nyílik izgalmasabbnál izgalmasabb alapanyagokkal. A műsor háziasszonya elárulta, azért szeret piacra járni, mert az egyszerre kiszámítható, mégis meglepően változatos, de mindez egyfajta életformává is vált. A szentendrei, a székesfehérvári és a Balaton-felvidéken található káptalantóti piacok mellett néhány budapesti helyszínre is, például a Római-parti a Fény utcai piacra is ellátogatott a stáb. A vásári forgatagban Havas Dóra az őstermelőktől és kofáktól számtalan ötletet is kapott a vásárláshoz és a termékek felhasználásához.

Hogyan lesz igazán finom a sertéskaraj? Miért finomabb a sült, mint a főtt zöldség? Mi a tökéletes paprikakrém titka? Hogyan ismerhetjük fel a legjobb bárányhúst? Hogyan gondozzuk és használjuk a cserepes zöldfűszereket? Mit kell tudni a nyers tejről, a Bresse-i csirkéről vagy épp a Zsuzsi borsóról? Ezekre és sok más kérdésre is választ kaphatunk a Dóra a piacon egyes epizódjaiból.

A hagyományosabb ízek kedvelőinek készül majd hirtelen sült csirkemell újkrumpli salátával, és serpenyős csontos karaj is zöldségpürével, sült zöldséggel. Havas Dóra az egzotikus ízek rajongói számára is tartogat egy-két izgalmas receptet, legyen szó egy ázsiai zöld salátáról rizstésztával, pirított magokkal vagy éppen bárány köftéről, amit pita chips-szel és paprikakrémmel kínál. Havas Dóra a praktikusság mellett az egészségre is nagy hangsúlyt fektet, és igyekszik úgy variálni a hozzávalókat és ízeket, hogy a tartalmas ebéd vagy a könnyű vacsora után a legkisebbek is megnyalják mind a tíz ujjukat.

A legújabb saját gyártású műsor a TV Paprika különösen nagyszabású projektje, hiszen azon túl, hogy a stúdió falait átlépve az ország legszebb piacain is forgattak, a magyar mellett a cseh és szlovák, illetve a román TV Paprikára is elkészült a sorozat népszerű helyi műsorvezetőkkel és helyi piacokon.

A Dóra a piacon szeptember 18-án, hétfőn este 21 órakor mutatkozik be a TV Paprikán. A tízrészes műsor további epizódjait hétköznaponként ugyanebben az időpontban vetíti a csatorna.

A TV Paprika TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/TVPAPRIKA

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!