TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Felejthetetlen ünnepi műsorok a Viacom csatornáin

 2019. december 23.

A Viacom csatornái az idei ünnepek alatt is nagyszerű kínálattal kedveskednek a nézőknek: a repertoár a stand-uptól kezdve Pumped Gabo varsói kalandjain át egészen a klasszikus karácsonyi és antikarácsonyi filmekig terjed, így mindenki találhat szimpatikus csemegét. A Comedy Central, az RTL Spike, valamint a Paramount Channel ünnepi műsorfolyamában a legtehetségesebb nevettetők, a legnépszerűbb sorozatok és a legfélelmetesebb karakterek garantálják az színvonalas szórakozást.

Felejthetetlen ünnepi műsorok a Viacom csatornáin

A Comedy Centralon a korábbi évek hagyományainak megfelelően a szilveszteri pezsgő mellé a Comedy Club humoristái biztosítják a jókedvet: december 31-én 18 órától egészen január elseje éjfélig a legnépszerűbb nevettetők szórakoztatják a nagyérdeműt, megszakítás nélkül. A nagyszabású estet Kovács András Péter nyitja 18:30-kor Evolúció című előadásával, ezt követi 20 órakor Aranyosi Péter és a Négybetűs szavak, 21:30-kor pedig Hadházi László, a Tévélaci lép a színpadra. Az új év Bödőcs Tibor Böllérbalett című előadásával indul, a Comedy Club maratonját Badár Sándor 500 felesleges című előadása zárja.

A Paramount Channel természetesen karácsonykor is a filmrajongóknak kedvez. Szenteste a Krank család Kelekótya karácsonya gondoskodik a fergeteges hangulatról, míg 25-én Billy Bob Thornton Tapló Télapóján és romlott kalandjain nevethetünk. A nagyszabású családi étkezéseket követően 26-án Mike Mitchell filmjéből szerezhetünk fontos tapasztalatokat arról, hogy hogyan kell Túlélni a karácsonyt. A mézeskalács és gyertyafény meghitt hangulatát este 23 órától a borzongás és vérontás, avagy a horrorkarácsony váltja fel: december 24-én a Gyerekjáték és a Rémálom az Elm utcában kerül képernyőre, december 25-én a Sikoly és a Halloween gyilkosai gondoskodnak a borzongásról, 26-án pedig összecsap a horrortörténet két meghatározó figurája, a Freddy vs. Jason, ezt követően pedig az 1992-es klasszikus Drakula zárja az „ünnepi” műsorfolyamot.

Az RTL Spike karácsonyi kínálatának hívószavai a béke, a szeretet és a derű, ennek fényében december 24 és 27 között 21 órától a nézők a Street Fighter: Gyilkos Ököl országos premierjét tekinthetik meg. 22 órától A halottkém aktuális epizódja gondoskodik a meghitt karácsonyi hangulatról, éjféltől pedig a Hihetetlen, de halálos baleseteké a főszerep. December 31-én éjfélkor az ország mellizombajnoka, Pumped Gabo mond ünnepi köszöntőt, és egyúttal varsói nagyszabású kalandjaiba is betekintést nyerhetünk a Varsó Shore országos premierje kapcsán: december 31 és január 3 között 22 órától egész éjjel nyomon követhetjük az intellektuális brigád ámokfutását, melyben meghatározó szerepet tölt be mindenki kedvenc Gabója is.

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!