TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Hamarosan indul a Kicsi Óriások az RTL Klubon

 2016. augusztus 05.

Kiss Ramóna, Kovácsovics Fruzsina, Oláh Gergő, Tóth Vera és Molnár Tibor alias Trap Kapitány - ők lesznek a csapatkapitányok az RTL Klub merőben újszerű showműsorában, a Kicsi Óriásokban. A kis tehetségek teljesítményét a Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid alkotta zsűri értékeli majd, a műsorvezető pedig Sebestyén Balázs lesz.

Hamarosan indul a Kicsi Óriások az RTL Klubon

Az RTL Klub hamarosan induló új showműsorában, a Kicsi Óriásokban egyedülálló módon választják ki és készítik fel a 4 és 14 év közötti gyerekeket a versengésre. A Kicsi Óriások Akadémiáján egész nyáron profi előadóművészek és televíziós szakemberek segítenek abban, hogy a csapatban induló kis tehetségek a lehető legtöbbet tudják kihozni magukból a színpadon. A gyerekek felkészítésének természetesen a csapatkapitányok is aktív résztvevői: Kiss Ramóna, Kovácsovics Fruzsina, Oláh Gergő, Tóth Vera és Trap Kapitány nap mint nap ellátogatnak az Akadémiára és a tanárokkal együtt fejlesztik mentoráltjaik készségeit.

Nagy a tét, hiszen az öt - egyenként két táncosból, egy énekesből és egy óvodás kistehetségből álló - csapatnak és kapitányaiknak hétről hétre meg kell majd győzniük a Földes Eszterből, Geszti Péterből és Spáh Dávidból álló zsűrit arról, hogy ők a legügyesebbek. A tehetségmutató show műsorvezetője pedig Sebestyén Balázs lesz.

Az RTL Klub mindig is nagy hangsúlyt fektetett a fiatal tehetségek felfedezésére és gondozására, így nem volt kérdéses, hogy a Kicsi Óriások óriásplakátját is gyerekek fogják megtervezni. A meghirdetett pályázatra több száz alkotás érkezett, a szakmai zsűri és a Facebook követők szavazatai alapján pedig Peresztegi Márkó (7), Balla Boglárka Vivien (8) és Szász Gréta (10) rajzai lesznek láthatóak a Kicsi Óriások plakátjain.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!