TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Harmadik évadával érkezik a Három hónap jegyesség: A másik út

 2021. október 08.

Vadonatúj, harmadik évaddal tér vissza a HÁROM HÓNAP JEGYESSÉG: A MÁSIK ÚT a TLC képernyőjére október 10-én vasárnap este 21 órakor. A közönségkedvenc műsor ott folytatja a párok történetét, ahol legutóbb abbahagyta, miközben a szerelmesek a kapcsolataik következő fejezetéhez érkeznek és az új epizódokban a drámai pillanatokból ezúttal sem lesz hiány.

Harmadik évadával érkezik a Három hónap jegyesség: A másik út

A harmadik évadban feltűnnek régi és új párok, akiket elkísérhetünk az úton:

Steven, 25 (Salt Lake City, Utah) és Alina, 20 (Oroszország) — új pár
Steven, egy istenfélő mormon Utah államból, feladja életét Amerikában, hogy együtt lehessen Alinával, egy gyönyörű orosz nővel, akivel egy éve ismerkedett meg egy nyelvtanuló alkalmazásnak köszönhetően. Amikor az orosz határ bezárul a koronavírus-járvány miatt, Steven és Alina tartaléktervet dolgoznak ki, hogy találkozzanak és összeházasodjanak Törökországban. Mikor már ott vannak, Steven múltjának titkai és Alina hűtlenségi gyanúja kezdik fenyegetni közös jövőjüket, és Alina megkérdőjelezi, hogy valóban ismeri-e azt a férfit, akivel házasodni készül.

Ellie, 45 (Seattle, Washington) and Victor, 38 (Kolumbia) — új pár
Miután a dél-amerikai út során szerelembe estek, a szerelmespár két évig folytatta távkapcsolatát. Victor egy Providencia nevű kolumbiai kis szigeten él, és Ellie úgy döntött, itt az ideje, hogy sikeres étterem vállalkozását és városi életét az Egyesült Államokban hagyja, és új életet kezdjen a paradicsomi szigeten. Amikor költözni készül, a pár bizalmi kérdésekkel, csalással és anyagi gondokkal kapcsolatos kérdései eltörpülnek, amikor az ötös erősségű Iota hurrikán áthalad Providencia szigetén, elképzelhetetlen pusztítást hagyva maga után. Ellie a vihar előtti éjszakán elveszíti a kapcsolatot Victorral, és többnapos csend után zavartan és kétségbeesve utazik a szigetre, hogy megtalálja szerelmét.

Kenneth, 58 (St. Petersburg, Florida) and Armando, 32 (Mexikó) — visszatérő pár a 2. évadból
Most, hogy Kenny Mexikóba költözött, és elígérkezett Armandóhoz, készen állnak megtervezni gyönyörű esküvőjüket. Armando nem akar garasoskodni, de Kenny izgul, hogy mennyibe fog kerülni az esküvő. Egy dologban azonban kölcsönös az aggodalmuk: nem biztosak benne, hogy Armando családja elfogadná őket meleg párként, és nem tudják, részt fognak-e venni az esküvőjükön. Először is, Armandonak az apja elé kell tárnia a Kenny-vel való eljegyzését. Eközben Kenny és Armando hosszú távra terveznek. Mikor Kenny-nek hiányozni kezdenek a Floridában élő gyermekei és bűntudattal küszködik, Armando felveti, hogy adjanak Hannah-nak egy kistestvért. Ez bonyolult vitát nyit arról, hogy mindketten egyetértenek-e családjuk bővítésében, mikor és hogyan, örökbefogadás vagy béranyaság útján.

Jenny, 63 (Palm Springs, Kalifornia) and Sumit, 33 (India) — visszatérő pár a 2. évadból
Miután extrém párkapcsolati kihívások miatt többször Indiába költözött és többször hazautazott, Jenny már egy éve él Indiában, és lassan elveszíti a reményét annak, hogy Sumit valaha is feleségül veszi őt. A járvány miatt meghosszabbították vízumát, de tudva, ez nem tarthat örökké, a pár arra kényszerül, hogy fontolja meg, miképp maradhatna Jenny az országban. Sumit továbbra is a szülei jóváhagyását szeretné megkapni a házasságkötésre, és meglepő megoldást mutatnak be: Sumit édesanyja felajánlja, hogy összeköltözik velük, így Jenny-t még inkább hagyományos indiai menyévé nevelje.

Ariela, 29 (Princeton, New Jersey) and Biniyam, 31 (Etiópia) — visszatérő pár a 2. évadból
Nyolc hónappal a fiuk születése után Avi, Ari és Bini még mindig együtt élnek Etiópiában. Gyermeki boldogságuk gyorsan megszakad, amikor Ari megosztja a hírt, hogy Leandro, aki tíz éven át volt a férje, ellátogat hozzá. Mivel kapcsolatuk már ingatag talajon áll, Biniyam meg van győződve arról, hogy Leandro csak azért látogat el, hogy megpróbálja visszaszerezni Arielát. Aztán egy rutin gyermekorvosi megbeszélés során Ari és Bini megtudják, hogy Avinak sérvműtétre van szüksége. Ari úgy dönt, hogy az a legjobb megoldás, ha Avi az USA-ban kap orvosi ellátást, annak ellenére, hogy Bini könyörgött neki, hogy ne menjen, mert attól tart, hogy soha többé nem tér vissza, ahogy első felesége tette kisgyermekükkel. Ahogy nézeteltéréseik egyre hevesebbek, Ari végső ultimátumot ad Bininek, hogy megmentsék kapcsolatukat.

Corey, 34 (Mill A, Washington) and Evelin, 28 (Ecuador) — visszatérő pár az 1. évadból
Az ecuadori koronavírus-lezárás feloldásával Corey és Evelin végre elkezdhetik tervezni az esküvőjüket. A pár dolgai azonban rendkívül nehézkesek, miután Corey elismerte, hogy majdnem összeköltözött egy másik nővel Peruban, miközben ő és Evelin szünetet tartottak. Az igazság sokkal keményebb annál, mint amit Corey elmond, de nem csak ő őriz titkot. Miközben Evelin családja sürgeti, hogy fontolja meg újra, hogy feleségül vegye Corey-t, ő hatalmas bombát dob le.

A TLC TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/TLC

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!