TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Hűtlenségre kódolva - Te is félrelépnél?

 2017. február 06.

Sokan szeretnék azt hinni, hogy velük nem történhet meg vagy, ha mégis, akkor előszeretettel gondolják, hogy fordított helyzetben sosem csalták volna meg a párjukat. Fontos a különböző nézőpontokat és egymást is megértenünk egy ilyen helyzetben, Almási Kitti, klinikai szakpszichológus szerint ebben is segíthet egy olyan műsor, mint a Hűtlenségem története.

Hűtlenségre kódolva - Te is félrelépnél?

Az emberek közel 50 százaléka lépett már félre és ez az arány még nagyobb, ha azokat is beleszámoljuk, akik titokban tartják a félrelépésüket.

A Hűtlenségem története című TLC műsor segítségével megérthetjük a háromszöghelyzetben részt vevők különböző nézőpontjait. Minden epizód egy-egy történetet mond el de igazán az teszi egyedivé, hogy a hűtlen, a szerető és a megcsalt fél is felszólal minden sztori kapcsán. Így nem csak egysíkú ismereteink lesznek a történetről, hanem komplexen láthatjuk az egész szituációt, minden nehézségével együtt.

A nézők a válságba került házastársak történeteivel ismerkedve néha hatalmas rózsaszín szerelmi mámorra, néha pedig inkább detektívdrámákat idéző izgalmakba számíthatnak. De szerencsére az is bebizonyosodik, hogy fel lehet gyógyulni egy ilyen megrázkódtatásból is. A sorozat üzenete lényegében az, hogy legyünk akár csalók, megcsaltak vagy szeretők, bele kell gondolunk a másik helyzetébe is és szembe kell nézünk a saját bűntudatunkkal vagy kisebbségi érzésünkkel a tovább lépéshez.

A Hűtlenségem történetében elmondott sztorik minden esetben egy-egy meglepő tanulságot hordoznak magukban, közben a nézők pedig megfigyelhetik, ahogy a tiszta igazság kibontakozik és letisztulva a szereplők elé tárul.

Hűtlenségem története - Premier február 6-án, hétfőn 19.00-kor a TLC műsorán

A TLC TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/TLC

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!