TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Így indítja az őszt az RTL Magyarország

 2016. augusztus 29.

Az RTL Magyarország 2016 őszén is számos vadonatúj és megújult műsorral készül. A legtöbb saját gyártású produkció a csatornaportfólión belül ezúttal is az RTL Klubon és az RTLII-n lesz, film- és sorozatpremierekkel pedig elsősorban a Cool készül.

Így indítja az őszt az RTL Magyarország

A nézők elsőként a ValóVilág powered by Big Brother című valóságshowt láthatták augusztus 27-én, szombaton 18.50-től az RTLII-n. A klasszikus realityt Nádai Anikó és Istenes Bence vezeti felváltva, míg a háttérműsorát, a BeleValót Aurelio és Gáspár Győző. A VV-t hétköznap este 22 órától, hétvégenként pedig 20 órától láthatják a nézők, a BeleValó rögtön utána kezdődik.

Az RTL Klub egyik legizgalmasabb és legfrissebb produkciója, a Nyerő Páros augusztus 29-étől, hétköznaponként a Híradó után, azaz 18.55-től lesz látható. A nyolc sztárpár - Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra - küzdelme miatt a Fókusz hétfőtől 17.25-től lesz képernyőn, így a Story Extra is hamarabb, 16.55-kor kezdődik majd. Az Éjjel-Nappal Budapest viszont később, 20.10-től, míg a Barátok közt 21.25-től lesz látható.

Az RTL Klubon szeptember 3-án, szombaton 18.50-től debütál a Kicsi Óriások című tehetségmutató showműsor, melyben fiatal tehetségek mérik össze csapatként és egyénileg is tudásukat. Felkészülésükben sztár csapatkapitányok segédkeznek, produkcióikat pedig a Földes Eszter, Spáh Dávid és Geszti Péter alkotta zsűri pontozza majd.

Szeptember 24-én tér vissza egy év kihagyás után az utóbbi évek egyik legsikeresebb énekes-tehetségkutató műsora, az X-Faktor. A showműsor szombatonként 18.50-től lesz látható, így attól a hétvégétől kezdődően a Kicsi Óriások átkerül a vasárnap 18.50-es sávba az RTL Klubra.

A fentieken kívül újra képernyőre kerülnek az RTL Klub magazinműsorai is: szeptember 5-től késő este ismét látható lesz a Magyarul Balóval, kedd esténként 23.30-tól újra lesz XXI. Század és szerdánként 23.35-től Házon Kívül.

Szeptember 19-én országos premierként a Cool-on láthatják a nézők a Holtodiglan című filmet, melyet David Fincher rendezett és olyan szereplők játszanak benne, mint Ben Affleck, a gyönyörű Rosamund Pike vagy az Így jártam anyátokból megismert Neil Patrick Harris. A Cool októberben pedig az X-Akták vadonatúj évadának premierjéhez hasonló bemutatóval készül, vagyis szinte a világpremierrel egy időben érkezik egy új amerikai dráma sorozat az RTL Magyarország legnépszerűbb kábelcsatornájára.

Az őszi évad második felében is számos új műsorral készül az RTL Magyarország. Így többek között hamarosan jön az RTL Klubra A konyhafőnök negyedik évada egy teljesen megújult zsűrivel, második évadával jelentkezik majd a Válótársak és a Keresem a családom, valamint ismét jön a Gyertek át szombat este! is. Az RTLII-n újra sztárokhoz cuccol majd át Pimaszúr, vagyis Papp Gergő és felesége, a humorfaktort pedig a Showder Klub és a Heti Hetes új szezonja, a sportot pedig az UEFA Európa Liga közvetítései jelentik majd. Az RTL+-on a sikeres brit vonulat mellé pedig egy másik kultikus vígjáték sorozat, a Jóbarátok epizódjait láthatják majd a nézők októbertől.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!