TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Ismét premierekkel érkezik Nigella Lawson és Jamie Oliver a TV Paprikára

 2017. december 22.

A Jamie egyszerű és gyors kajái és az Otthon, Nigellánál című vadonatúj sorozatokkal a brit gasztrocsillagok izgalmas fogásokat hoznak az ünnepekre és a ráérős hétköznapokra egyaránt.

Ismét premierekkel érkezik Nigella Lawson és Jamie Oliver a TV Paprikára

Jamie Oliver szerint a hosszú alapanyaglista az egyik fő oka annak, hogy végül nem főzünk semmit. Legújabb, Jamie egyszerű és gyors kajái című műsorával mindannyiunkat rá tervez venni a főzésre – a kezdőket és a legelfoglaltabbakat is. Minden fogáshoz csupán öt hozzávalót használ, ezzel is bizonyítva, hogy az ételek nem a végtelen mennyiségű hozzávalóktól lesznek jók. A tizennyolc részes sorozatban vadonatúj ételekkel találkozhatunk, és minden epizódban a hús, a hal, a zöldségek és az édes ételek egyvelegét láthatjuk: Jamie bemutatja a szupergyors házi kenyeret, a tonhalat ropogós szezámmagkéreggel, a maszatos húsgombócos bucit, a cukkinis linguinit, és még rengeteg finomságot. Ezek az egyszerű, de rendkívül ízletes ételek nem igényelnek mást, csak néhány jó minőségű összetevőt, megszórva Jamie jobbnál jobb ötleteivel. (Jamie egyszerű és gyors kajái, Premier: december 23. 12:30, további epizódok mindennap 12:30-kor a TV Paprikán)

A mindig gyönyörű és inspiráló Nigella Lawson legújabb, Otthon, Nigellánál című hatrészes sorozatában megmutatja, miért is olyan jó a családdal vagy a barátokkal körbeülni az asztalt, s közben pedig kiváló ételeket fogyasztani. De ami ennél is fontosabb, a műsor az otthoni sütés-főzést helyezi a középpontba. Nigella egyszer mirelit zöldborsóból készít fantasztikus vacsorát, máskor lazán, köntösben üti össze „sürgősségi” brownie-ját. Nigella bemutatja azt is, mit kezdhetünk az évek óta a kamrában lapuló, hőn áhított, de soha nem használt konyhai eszközökkel, így kiderül, hogyan készíthetünk spirálvágóval tökéletes szalmakrumplit, amit Nigella szerint nem lehet elegánsan enni, de ez csak jót jelent. Legyen szó baráti összejövetelről, lusta, vasárnapi reggeliről vagy éppen titkos, késő esti falatozásról, Nigellának mindig van egy jó ötlete. Készül majd török tojás, gránátalmával szólt marhahúsos-padlizsános fateh és maracujás-habcsókos fagylalttorta is. (Otthon, Nigellánál, Premier: december 27. 12:00, további epizódok mindennap 12:00-kor a TV Paprikán)

A TV Paprika TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/TVPAPRIKA

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!