TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Izgalmas nyomozásra hív vasárnap este a Paramount Channel

 2016. május 22.

A rendőrbírót alakító Leonardo DiCaprio és az elmebeteg szökevény fogócskája izgalmas vasárnap esti nyomozásra invitálja a Paramount Channel nézőit. Vajon fény derül a Viharsziget hátborzongató rejtélyére? A feszült, izgalmas történettel Martin Scorsese filmrendező klasszis ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: a pontról-pontra tökéletesen felépített események mellett a nézők páratlan színészi alakításnak is tanúi lehetnek. Nézzük, hogy milyen érdekességekkel várja a nézőket a Viharsziget!

Izgalmas nyomozásra hív vasárnap este a Paramount Channel

Hiteles ábrázolás - Lélekgyógyítás agyműtéttel
Dennis Lehane amerikai író regényét a híres olasz származású filmrendező, Martin Scorsese vitte vászonra. Az alkotás jól tükrözi az ötvenes évek államokbeli orvostudományának hozzáállását: a pszichiátria, mint tudományág még gyerekcipőben járt, és a kor szakértői – a sikertelen pszichoterápiával indokolva – erősen hittek a lelki betegségek agyi beavatkozáson alapuló gyógyításában.

A szövevényes történet – Összezavart nézők
A történet szerint a Massachusetts állam partjainál található kis szigeten működő elmegyógyintézetből eltűnik az egyik páciens. Az eredménytelen keresést követően két nyomozót rendelnek a szigorúan őrzött szigetre, hogy találják meg a veszedelmes beteget. A történet felütését követően a kép egyre kuszábbnak és követhetetlenebbnek tűnik, és hirtelen maga a néző sem tudja, melyik oldalra álljon, kiről mit higgyen, ám a tudatosan előidézett – a karakterek lelki állapotával egyensúlyba hozható – zavart katartikus utolsó percekkel zárja.

Profi filmes megoldások – Nyomasztó filmes technika
A film egyedülálló történetvezetését végigkíséri a kiemelkedő színészi alakítás és a nyomasztó hangulatot megteremtő fényképezési technika, a drámai zenei aláfestés pedig szépen illeszkedik a kibontakozó karakterdrámához. A Viharsziget utánozhatatlan élményt ígér az alkotók művességét ismerő és a még csak sötétben tapogatózó néző számára is: a profin komponált és kivitelezett minőség a film minden egyes percén érződik, és észrevétlenül rántja be egy izgalmas utazásra közönségét.

Nívós elismerések - Díjeső
A Viharsziget 8 szakmai díjat és 58 jelölést nyert el: többek között díjat kapott a legjobb látványtervezésért, DiCaprio alakításáért és a kiemelkedő produkciós dizájnért. A Viharsziget rendhagyó krimi-kirakósa az elismerésekhez méltóan garantált történelmi-thriller filmélményt ígér a Paramount Channel nézőinek a hétvégére.

Viharsziget május 22-én (vasárnap) 22:00-tól a Paramount Channel műsorán, a Viacom csoport filmcsatornáján!

A Paramount Channel TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/PARAMOUNT

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!