TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

192 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Kapcsolat (Frequency): újabb tévés sorozatpremier a Cool-on

 2016. október 04.

Október 20-án, csütörtökön 22.10-kor Magyarországon elsőként a Cool-on láthatják a nézők a Kapcsolat (Frequency) című sorozatot.

Kapcsolat (Frequency): újabb tévés sorozatpremier a Cool-on

Az amerikai premier után mindössze két héttel, október 20-án, csütörtökön 22.10-kor debütál az RTL Magyarország kábelcsatornáján, a Cool-on a Kapcsolat című sorozat, amely a 2000-ben Dennis Quaid főszereplésével bemutatott Frequency mozifilm átdolgozása.

Raimy Sullivan (Peyton List) nyomozónő sikeres a munkájában, boldog a párkapcsolatában, egyedül édesapja, az egykor szintén zsaruként dolgozó Frank (Riley Smith) hiányzik az életéből, aki 20 évvel korábban halt meg egy bevetés közben.

Raimy egy nap egy régi rádióra bukkan a családi házuk garázsában, amelyen egy magát Franknek nevező férfival lép kapcsolatba. A nyomozónő hamarosan rájön, hogy a rádió hullámhosszán keresztül az éppen halála előtti napját élő édesapjával beszél. Raimy a rádió segítségével meg tudja változtatni a múltat, amelynek azonban beláthatatlan következményei lesznek.

A több idősíkon futó cselekményben és elgondolkodtató fordulatokban bővelkedő Kapcsolat című sorozatot október 20-tól csütörtökönként 22.10-től láthatják a nézők a Cool-on.

A Cool TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/cool

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!