TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Március 8-án ikonikus hölgyekkel ünnepel a Paramount Channel

 2020. március 06.

Március 8-án a Paramount Channel programjában változatos női sorsokkal ismerkedhetnek meg a nézők. A filmek főszereplői olyan nagyszerű és világszerte ismert sztárok, mint például Ashley Judd, Cameron Diaz, Sandra Bullock, vagy éppen Susan Sarandon; csupa olyan híresség, aki sokat tett a női emancipációért, elfogadásért magánemberként és a vásznon egyaránt.

Március 8-án ikonikus hölgyekkel ünnepel a Paramount Channel

 

Olyan történetekkel találkozhatunk a Paramount Channel március 8-i műsorában, amelyekben öntudatos, erőskezű nők kerülnek próbatétel elé: legyen az egy régi barátság felelevenítése, egy megromlott testvéri kapcsolat, egy kockázatos szerelmi viszony viszontagsága vagy a börtön kemény világa.

A nőnapi kínálatot 09:15-kor Sandra Bullock nyitja, akit bonyolult szerelmi élete sodor nagy dilemmák elé. A Majd elválik című filmben egy hűtlenség miatt széthullott családot igyekszik egyben tartani. Az új szerelem már a küszöbön kopogtat, miközben lánya egyáltalán nem örül választottjának. A 11:45-kor kezdődő Anna és a királyban Jodie Foster egy elérhetetlennek tűnő férfi után epekedik. A filmben egy angol úrihölgy történetét látjuk, aki egy szem fiával Sziámba (a mai Thaiföldre) költözik, hogy ott a királyi család tanítója legyen. Gyengéd szálak kezdik fűzni magához az uralkodóhoz, miközben magabiztos viselkedésével megreformálja az udvar gondolkodását a női szerepekkel kapcsolatban.

Természetesen nemcsak a párkapcsolati témájú filmek kerülnek górcső alá. A 14:50-től látható Egy cipőben testvérpárjának ugyanis úgy kell együtt élniük, hogy teljesen ellentétes jellemvonásokkal rendelkeznek. A Cameron Diaz által alakított fiatalabb lánytestvér habzsolja a férfiakat, és léha életet él, míg nővére – Toni Collette megformálásában – kevés önbizalma ellenére remek karriert fut be. Ezt a filmet követi 17:40-kor az Örök lányok, melyben Susan Sarandon és Goldie Hawn kelti életre azokat az egykori rocker csajokat, akik húsz év után találkoznak újra, hogy rájöjjenek, miért indult el az életük ellentétes irányba.

Az estét Ashley Judd, a #MeToo-mozgalom egyik vezéralakja zárja. A 19:50-től látható Kettős kockázatban megjár egy női börtönt, miután férje megöléséért ártatlanul elítélik. Kiderül, hogy a férfi felültette a nőt, így az általa alakított karakter, Libby bosszút forral, és rájön, hogy az amerikai törvények értelmében joga van az elégtételre.

A március 8-i nőnapi program:
09:15 – Majd elválik
11:45 – Anna és a király
14:50 – Egy cipőben
17:40 – Örök lányok
19:50 – Kettős kockázat

A Paramount Channel TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/PARAMOUNT

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!