TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Még több örömteli, inspiráló pillanat a Spektrum Home-on

 2020. április 17.

Tavasszal a Spektrum Home kínálatában a vágyak, ötletek, kreativitás és örömteli pillanatok játsszák a főszerepet. A színes témaköröket felölelő műsorkínálat mindenki számára nyújt gondtalan, boldog perceket – legyen az lakásfelújítás, kertészkedés, kutyanevelés, értékes beszélgetések, zene vagy kulináris örömök!

Még több örömteli, inspiráló pillanat a Spektrum Home-on

Április 18-tól kezdődően két országos premier sorozat új témákban keresi az örömteli pillanatokat. A Minden pénzt megér című műsor az aukciók ismeretlen világát, míg a Jön a baba új epizódjai a születés intim pillanatait mutatja be. A Minden pénzt megér című 7 részes műsor egy egyedülálló kezdeményezés, mely kultikus, emblematikus tárgyak és gyűjtemények történetét mutatja be. Galeristák, gyűjtők és szakértők szólalnak meg, akik publikusan még soha nem beszéltek ennyire nyíltan az aukciós piac titkairól. Szemtanúi lehetünk, hogyan cserél gazdát negyedmilliárd forintét egy festmény, vagy egy 35 millió forintot érő verseskötet.
Hadas Kriszta népszerű sorozata, a Jön a baba pedig immáron a 3. évaddal tér vissza április 25-én, ezúttal a Spektrum Home-ra, ahol 4 várandós anyuka életét követhetjük nyomon a babavárás, a szülés és a gyermekágyas hetek időszakában – mindezt a tomboló világjárvány időszakában.
Hétvégenként pedig visszatér a képernyőre D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című produkciója és a népszerű NőComment!.

Sokaknak telik öröme egy-egy sikeres lakás- vagy szobafelújítás gyönyörű eredményeiben. Számukra a világhírű Property Brothers, vagyis az Álomház új epizódjait kínáljuk, illetve Csorba Anita Álomszobagyár című műsorát, melyben ötletes, pénztárcabarát gyerekszoba átalakításokat mutat be a népszerű blogger.

A Spektrum Home gondol a kutyabarát, zenekedvelő és főzni szerető nézőkre is! Cesar Millan népszerű kutyás műsora új epizódokkal jelentkezik, a zenekedvelők szórakozásáról pedig Hajós András Dalfutár című műsora gondoskodik. A családi főzést kedvelők számára szombat délelőttönként jelentkezik Fördős Zé Street Kitchen! és Havas Dóra Lila füge műsora, hétköznap esténként pedig A Konyhafőnök népszerű vetélkedő epizódjai.

A Spektrum Home TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/SPEKTRUMHOME

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!