TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Minőségi szórakozást ígér az új talkshow műsorsáv a Spektrum Home-on

 2018. október 04.

November 5-től vadonatúj műsorsávot indít a Spektrum Home, így a megszokott, általános szórakoztató tartalmakon túl főszerepet kapnak az ország kedvenc művészei, elismert sztárjai és a minőségi szórakozás.

Minőségi szórakozást ígér az új talkshow műsorsáv a Spektrum Home-on

A tévécsatorna átalakulása már májusban elkezdődött, hiszen azóta a család minden tagja számára érdekes és hasznos életmódműsorok, életviteli tanácsokkal szolgáló sorozatok is helyet kaptak, de gyerekneveléssel kapcsolatos ötleteket, és a nagyvilág érdekességeiről szóló dokumentumfilmeket is talál a közönség. Szeptembertől pedig D. Tóth Kriszta „DTK: Elviszlek magammal” című műsorának vadonatúj részei is a Spektrum Home-on debütálnak.

Erre épülve alakított ki egy új műsorsávot a csatorna: november 5-től kezdődően, hétfőtől csütörtökig este 9 órától a különleges talkshow-k és a tartalmas beszélgetések veszik át a főszerepet. Az új műsorok közös jellemzője a Spektrum Home számára kifejlesztett különleges formátum, népszerű művészek és elismert sztárok szereplése, valamint az izgalmas és szórakoztató témák, melyek színvonalas kikapcsolódást ígérnek.

Az egyik merőben újszabású műsort „Tesztbeszéd” címen láthatják majd a nézők, amelynek műsorvezetője Dombóvári István, aki teljesen új szerepkörben mutatkozik be. A talkshow-ban négy művész, híresség szembesül azzal, hogy életük fontos kérdéseiben mit gondol róluk valójában a közönség, és ők mit gondolnak egymásról.

A „NŐComment!” színpadi változata már sokak számára ismert lehet, de a rendhagyó női talkshow - többek közt Ábel Anitával, Dobó Katával, Kovács Patríciával és Hadas Krisztával - ezúttal a tévé képernyői elé várja a rajongókat.

Végül igazi kuriózumként jelentkezik majd hetente egy új formátum, a Helló, tesó!” című dokuportré sorozat, melynek házigazdája D. Tóth Kriszta és meglepetés-műsorvezető társa, akik ismert testvérpárokat mutatnak be saját környezetükben, számukra fontos emberekkel és helyszíneken.

Mindez november 5-től Spektrum Home-on!

A Spektrum Home TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/SPEKTRUMHOME

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!