TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Nótár Mary a Muzsika TV műsorán

 2020. október 28.

Nótár Mary a hazai mulatós zene koronázatlan királynője, aki egyéni előadásmódjával, különleges stílusával, jellegzetes hangjával és határozott fellépésével lopta be magát a nagyközönség szívébe. Dana-Dom Nótár Maryvel címmel indul november 2-án, 21:00-tól a Muzsika TV-n Mary debütáló műsora, amelynek műsorvezetője és kiemelt előadója is egyben.

Nótár Mary a Muzsika TV műsorán

A Dana-Dom Nótár Maryvel című műsor különlegessége és egyben kulcsa: az élőzene.
Mary műsorvezetésével, zenekari kísérettel énekelnek az előadók, így hozva vissza a klasszikus értelemben vett mulatós zene hangulatát.

Bár Nótár Mary az utóbbi években a hagyományos, mulatós roma zenét ötvözte popos elemekkel is -így modernizálva a műfajt-, ugyanakkor a Dana-Domban a mulatós és a magyar nóták cigányzenekarra átdolgozva hallhatóak. A műsor háziasszonyaként vendégül lát számos ismert előadóművészt, akik fergeteges produkcióikkal felejthetetlenné varázsolják az estét. Fellép, a teljesség igénye nélkül:
Kis Grofó, Márió, a harmonikás, Csocsesz, Kaczor Ferenc, Váradi Olasz, Nyári Kálmán, Mc Hawer & Tekknő.

Nótár Mary új műsora November 2-ától, minden hétfőn 21:00-tól látható a Muzsika TV csatornáján!

A Muzsika TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/MUZSIKA

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!