TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Szilveszteri készülődés a Spektrum Home-on

 2020. december 29.

Szilveszter napján sem hagyja magára a nézőket a Spektrum Home, folytatódik ugyanis saját gyártású magazinműsora, melyből nem hiányozhatnak a kedvenc fogások, a legjobb zenék és koktélok, és a humor sem.

Szilveszteri készülődés a Spektrum Home-on

A Spektrum Home novemberben indult adventi magazinműsora olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy egy szilveszteri különkiadással is találkozhatnak a nézők december 31-én délelőtt 10 órától Szilveszteri készülődés címmel.

A vendégek között szerepel majd a többi közt Rúzsa Magdi énekesnő és Sipos Péter, az Irigy Hónaljmirigy énekese, Nagy Sándor aki pár perc erejéig Chaplin bőrébe bújik és DJ Dominique is, aki a szilveszter estéhez ajánl igazi slágereket.

Litkai Gergely, aki egyben a műsor egyik házigazdája is, egy garantáltan derűs hangulatba hozó híradóval készül a műsorba, míg műsorvezetőtársa, Havas Dóra Bede Róberttel karöltve fog szilveszteri fogásokat készíteni.

Természetesen a lelkünk ápolása most sem fog elmaradni, pszichológus ad tanácsokat azoknak a nézőknek, akik egyedül várják majd az újévet, de a szilveszteri fogadalmak is szóba kerülnek.

Szilveszteri készülődés – december 31. 10-12 óráig a Spektrum Home-on, ismétlés 15-17 óráig

A Spektrum Home TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/SPEKTRUMHOME

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!