TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Szombatonként autórajongóknak kedvez a Viasat Explore

 2021. február 05.

Az adrenalinfüggőknek kifejezetten ajánlott Viasat Explore csatorna februárban minden szombatot 10:45-től egészen 18:30-ig az autós rajongóknak szán. A legremekebb rátalálós-megjavítós-felturbózós műsorok érkeznek, maratoni kiadásban. Fantasztikus kreációkat és megrögzött szakikat láthatunk, akiknek az autók komoly szenvedélyeikké váltak, akik elhagyatott garázsokban és roncstelepeken kutatnak relikviák után, vagy éppen aukciókon tesznek szert igazi gyöngyszemekre. Szakértelmüknek és fantáziájuknak köszönhetően olyan darabokból alkotnak csodát, amelyekről mások már rég lemondtak, vagy eleve álmodni sem mernének.

Szombatonként autórajongóknak kedvez a Viasat Explore

Nézzük, pontosan milyen műsorokra is számíthatunk a minőségi, mégis szórakoztató kategóriában!

Öreg autó, nagy haszon: Will és Gus régi autók javításával és eladásával foglalkozik, ráadásul saját célkitűzésük alapján egy autóra egy hetet szánnak, és az eladási árnak meg kell dupláznia a bekerülésit. A bevételt így fordítják egy újabb vásárlásra, és ez így megy tovább, miközben a néző többek között ilyen példányokból láthat felturbózott csodákat: Audi TT, VW Bogár, Skoda Estelle, Suzuki dzsip.

Tragacsot vegyenek: egy régi árverező dinasztia, a Mathewson család életébe vezet, akik oldtimer gépjárművek, motorok és ritka autós kiegészítők után kutatnak – évente több mint 2.000 klasszikus autót szereznek meg, majd árvereznek el! A műsorban olyan ritkaságok kerülnek kalapács alá, mint Austin 16-ok, Ford Caprik, klasszikus MGB-k, Jaguar MK II-k, RS2000-ek vagy Minik. Új évada is készült már ennek a népszerű sorozatnak, azt február 19-étől péntekenként 21 órakor vetíti a csatorna.

Az utolsó szerviz: egy igen rendhagyó családi vállalkozás nem túl szalonképes szakemberit ismerhetjük meg: bárkinek bármit megjavítanak, a probléma csak az, hogy vadonba illő módszerekkel. Az Isten háta mögötti, 547 lelket számláló faluban ugyanis a szerelőknek kreatív MacGyverként kell helytállniuk: korlátozott erőforrásokkal, szerszámokkal és csupán a raktáron lévő alkatrészekkel dolgozhatnak. Szerelői mesterfogásokkal és kendőzetlen keménységgel fűszerezett dokumentumreality!

Sin City Motors: Steve Darnell egy páratlan autóipari zseni, aki egyedi autókat készít mások által már halálra ítélt hulladékokból. Ráadásul ezek rat rodok! Az egyedi stílus futótűzként terjed, Steve pedig locsolja rá az olajat! Roncstelepeken, mezőkön és bolhapiacon bukkan olyan rejtett kincsekre, amelyekből kerekeken guruló járMŰvészeti alkotásokat hoz létre – van, amikor csupán 5 nap alatt...

A Viasat Explore TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/VIASATEXPLORE

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!