TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Tizenöt éves születésnapját ünnepli a Jóban Rosszban

 2020. január 27.

3769 epizód, 2016 szereplő, 5470 forgatási nap, 20 liter művér. Ma tizenöt éve, hogy elkezdődött a Jóban Rosszban.

Tizenöt éves születésnapját ünnepli a Jóban Rosszban

Immár tizenöt éve zajlik a csillagkútiak élete hétköznap esténként a nézők szeme láttára vicces, drámai és megható pillanatokkal. Ünnepelnek a sorozat színészei és stábja: ma tizenöt éve, hogy adásba került a Jóban Rosszban első epizódja a TV2 műsorán.

Élőben jelentkezett a Jóban Rosszban teljes stábja hétfőn reggel a Mokkában. Együtt vágták fel a születésnapi tortát a Csillagvirág klinikán a színészek, az alkotók és a Jóban Rosszban stábja, akik összesen 4200 alkalommal építették át a díszletet, 5470 napot forgattak az elmúlt 15 évben, 146 liter alapozót, 324 doboz púdert és 2475 liter mosószert használtak fel, 5000 darab kókuszgolyót, 425 000 liter kávét fogyasztottak el, és általában 8 kilométert gyalogolnak a stúdióban egy nap.

„Büszkék vagyunk, hogy tizenöt éve sikeres a TV2 Csoport emblematikus napi sorozata, köszönettel tartozunk ezért a színészeknek és a stábnak. Három éve kizárólag a Super TV2-n vetítjük a Jóban Rosszbant, amely a kábelcsatornán is kiválóan teljesít, ezért a terveink szerint még hosszú évekig figyelemmel követhetik a nézők a csillagkúti klinika történéseit” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

A jelenlegi szereplők: Adányi Alex, Angyal Anita, Antalfi Anett, Bálizs Anett, Bogdányi Titanilla, Bozsó Péter, Bugár Anna, Cs. Németh Lajos, Csiby Gergely , Frenkó Zsolt, Gazdag Tibor, Habóczky Máté, Hevesi-Tóth Evelin, Jánosi Dávid, Jerger Balázs, Kató Balázs, Kiss Ernő Zsolt, Kondákor Zsófi, Kovalik Ági, Madár Vera, Major Melinda, Marton Róbert, Matus Gábor, Nagy Katalin, Nagy Rebeka, Nyári Darinka, Pásztor Edina, Pikali Gerda, Réti Adrienn, Posta Lajos, Quintus Konrád, Sipos Csaba, Suhajda Dániel, Szakács Tibor, Szőke Richárd, Timon Barnabás, Tóth Mihály, Tóth Roland, Tóth Zsiga Nóra, Végh Judit, Világi Vanessa.

Január 27-től új időpontban jelentkezik a Jóban Rosszban: hétköznap esténként 21.00-kor lesz látható a SuperTV2 műsorán.

A hűséges nézőket játékra invitáljuk a Super TV2 Facebook-oldalán: a helyes megfejtők között ajándékcsomagokat, valamint stúdiólátogatást sorsolunk ki és az ikonikus Kék Macsek relikviát is megnyerhetik. A fődíj pedig 2 főre szóló 2 napos wellness hétvége lesz.

A SuperTV2 TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/SUPERTV2

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!