TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Tovább hódítanak a nők a Spekrum Home-on

 2019. szeptember 06.

Egy évvel ezelőtt indult hódító útjára a NőComment! és a DTK: Elviszlek magammal a Spektrum Home-on, szeptembertől pedig ismét új vendégekkel jelentkeznek a műsorok.

Tovább hódítanak a nők a Spekrum Home-on

Az indulás pillanatától nagy népszerűségnek örvendtek a Spektrum Home beszélgetős műsorai, ezért nem volt kérdés, hogy a nézők új évadokkal is találkozhatnak ebben az évben. Ennek megfelelően áprilisban elindult a NőComment! második évada, ahol szeptembertől egy új állandó taggal is bővül a csapat, így Ábel Anita, Balázsovits Edit, Bódi Margó, Dobó Kata, Falusi Mariann, Gryllus Dorka, Hadas Krisztina, Kiss Orsi Kisó, Kovács Patrícia, Osvárt Andrea mellett Király Lindával is heti rendszereséggel találkozhatnak majd a nézők.

Természetesen a férfiak továbbra sem maradhatnak ki a műsorból, hétről hétre újabb vendégek vitatják meg a hölgyekkel a nagyvilág híreit, így például Havas Henrik, Steiner Kristóf, és Curtis is feltűnik a képernyőn.

D. Tóth Kriszta DTK:Elviszlek magammal című műsora szeptember 15-étől rajtol újra vadonatúj részekkel a csatornán. A díjnyertes alkotás 24 új adással várja a nézőket, így egészen jövő tavaszig váltják egymást az izgalmas beszélgetőpartnerek, úgy mint Rudolf Péter, Kajdi Csaba „Cyla”, vagy Radics Gigi. Sőt az új évadban egy exkluzív külföldi forgatásba is belekukkanthatnak a nézők, ahol egy magyar híresség számol be kint szerzett tapasztalatairól. Az új epizódok minden héten vasárnap közvetlenül a NőComment! előtt kerülnek képernyőre 16:30-kor.

NŐComment! 2. évad
minden vasárnap 17 órakor, ismétlés 22 órakor

DTK: Elviszlek magammal

  • premier szeptember 15. 16:30
  • minden vasárnap 16:30, ismétlés 23 órakor

A Spektrum Home TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/SPEKTRUMHOME

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!