TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Új műsorok a National Geographic csatornán: jön Bear Grylls sikersorozata és az Aretha Franklin életét feldolgozó Géniusz

 2019. február 14.

A National Geographic tévécsatorna több új műsor érkezését is bejelentette. A világhírű kalandor és túlélő, Bear Grylls két új sorozattal is jelentkezik a csatornán: 2019. április 14-én indul az Ellenséges bolygó című dokumentumfilm-sorozat, amely megdöbbentő közelségből mutatja be a vadállatok túlélésért vívott harcát átalakulóban lévő élőhelyükön. A széria műsorvezető-narrátora Bear Grylls lesz. Emellett a világszerte nagy sikert aratott Bear Grylls: Sztárok a vadonban című sorozat új évada is hamarosan a National Geographic csatornán lesz látható.

Új műsorok a National Geographic csatornán:  jön Bear Grylls sikersorozata és az  Aretha Franklin életét feldolgozó Géniusz

Az új évad a világ csodálatos, ám emberpróbáló tájaira kalauzolja a nézőket: többek között Szardínia sziklás hegyvidékeire, Izland gleccserei közé, Panama párás dzsungeleibe és a utahi kanyonok mélyére. A műsor sztárjaira nem mindennapi kihívás vár: félelmüket legyőzve hol veszélyes vadállatokkal kell szembenézniük, hol függőleges sziklafalakon kénytelenek aláereszkedni, miközben megpróbálják teljesíteni a számukra kijelölt útvonalat. “Büszke vagyok rá, hogy csatlakozhattam a National Geographic-hoz, melynek neve mára a kaland és felfedezés szinonimájává vált” – mondja Grylls. “A sorozatban hírességeket viszek magammal a vadonba, hogy ott, szélsőséges helyzetekbe hozva őket, az eddig ismeretlen arcukat is megmutassam a nézőknek. Ez adja a show varázsát. Azt szeretnénk, hogy a műsor hatására a nézők is kilépjenek a komfortzónájukból, hogy felébredjen bennük a kalandvágy, mely mindannyiunkban ott rejtőzik.” A Bear Grylls: Sztárok a vadonban új évada várhatóan az idei év végén debütál a NatGeón.

Hamarosan új évaddal folytatódik a National Geographic Emmy-díjas sorozata a Géniusz. Az Albert Einstein életét feldolgozó Géniusz és az Antonio Banderas főszereplésével készült Géniusz: Picasso után új évaddal jelentkezik a National Geographic népszerű életrajzi sorozata. A harmadik évad Aretha Franklin életét dolgozza majd fel. Az antológiasorozat többek közt bemutatja majd Franklin zenei géniuszát, páratlan karrierjét, valamint azt a lenyűgöző hatást, amit a művészetével a világra gyakorolt. A ”soul királynőjeként” emlegetett tizennyolcszoros Grammy-díjas énekesnő szókimondó emberjogi aktivista is volt.

“Aretha Franklin több nemzedéknek adott erőt és hitet a zenéjével. Mindig arra használta a hangját, hogy felemelje az embereket – és olyan ügyeket, melyeket fontosnak tartott, különös tekintettel az emberi és a női jogokra. Hangjában egy megosztott nemzet minden reménye és fájdalma benne van, Franklin az érzelmek útján hatott és motiválta a hallgatóit. Martin Luther King meggyilkolása után segített meggyógyítani és egyesíteni Amerikát a zenéjével, amellyel a gospel után a rhythm and blues irányzatban is maradandót alkotott” – mondja Brian Grazer, a műsor executive producere. A Géniusz új évadjának készítői között olyan neves személyiségeket találhatunk, mint Suzan-Lori Parks Pulitzer-díjas drámaíró, Clive Davis zenei producer és Craig Kallman, az Atlantic Records vezérigazgatója. Executive producerként a korábbi évadokat jegyző Oscar-díjas Ron Howard, Brian Grazer és Ken Biller is visszatér. A Géniusz harmadik évadjának forgatása idén nyáron kezdődik, a műsor várhatóan 2020 első felében kerül a National Geographic képernyőjére.

National Geographic Global Networks vezérigazgatója, Courteney Monroe további műsorok érkezését is bejelentette. A Procter & Gamble és a Nat Geo együttműködésében készül az Activate című sorozat, amely a szegénység, a társadalmi egyenlőtlenség és a fenntarthatóság problémakörére fókuszál, és arra buzdítja a nézőket, hogy aktívan tegyenek a világ jobbá tételéért. A hatrészes gondolatébresztő műsorban számos művész – többek közt Rachel Brosnahan, Hugh Jackman, Gayle King, Usher és Pharrell Williams is megszólal és több olyan mozgalom munkájába is bepillanthatunk, melyek a világ legreménytelenebb helyzetbe került társadalmi csoportjaiért küzdenek. A műsor 2019 végén kerül bemutatásra.

A közeljövő kiemelt Nat Geo-premierjeinek témái közül az űrkutatás se hiányozhat. Amint a csatorna nyilvánosságra hozta, Tom Wolfe: Az igazak című bestsellere alapján televíziós sorozat készül. Az amerikai űrprogram korai időszakát bemutató széria forgatása 2019 második felében kezdődik.

A National Geographic TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/NATIONALGEOGRAPHIC

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!