TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Vasárnap indul a Showder Klub legújabb évada az RTL KETTŐ-n

 2024. április 05.

Április 7-től minden vasárnap este 21 órás kezdéssel indul a Showder Klub legújabb évada az RTL KETTŐ műsorán. A stand up comedy hazai legendái mellett az utóbbi években megismert fiatal dumagépek is visszatérnek, a nézők rekeszizmai tehát továbbra sem pihenhetnek.

Vasárnap indul a Showder Klub legújabb évada az RTL KETTŐ-n

A Showder Klub immár 40 komikust számláló társulata idén ősszel is görbe, szubjektív és független tükröt állít a viharos közéleti eseményeknek és nem maradnak el a személyes hangvételű, önirónikus poénok sem.

A humor nagykövetei közül újra látható lesz a képernyőn - többek között – Kiss Ádám, Ráskó Eszter, Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Musimbe Dennis, Hajdú Balázs, Rekop Gyuri, Orosz Gyuri és Magyed is. Mellettük az elmúlt évek tehetségkutatóin köztudatba került fellépők is színesítik és erősítik a Showder Klub és az RTL KETTŐ szórakoztató palettáját.

Műsorinfó: RTL KETTŐ

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!