TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

190 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Világsztárokkal és új sorozatokkal erősít a Nat Geo

 2018. január 22.

A Nat Geo bejelentette több idei sorozatának premierdátumát, valamint berendelte az Isten nyomában Morgan Freemannel 3. évadát, és Neil deGrasse Tyson Emmy-díjas sikersorozatának, a Kozmosz: Történetek a világegyetemről 2. évadát.

Világsztárokkal és új sorozatokkal erősít a Nat Geo

A National Geographic több bejelentést is tett az Amerikai Tévékritikusok Szövetségének (Television Critics Association) éves rendezvényén. Az új berendelések mellett számos idei sorozat premierjének időpontját ismertette a csatorna. A magyar bemutatók sok esetben eltérnek az amerikaitól, az alábbiakban a hazai premieridőpontokat ismertetjük.

Február 19-től hétfőnként 22 órakor látható a Parancsnokok és katonák című sorozat (Chain of Command), amely nem mindennapi bepillantást enged az Amerikai Egyesült Államok haderejének működésébe, a Pentagon legbelső részlegeibe, és a világ különböző hadszínterein zajló fegyveres konfliktusokba.

Március 25-én este dupla epizóddal debütál a Darren Aronofsky által jegyzett Volt egyszer egy bolygó (One Strange Rock). A sorozat házigazdája Will Smith, aki ismert űrhajósok segítségével egy különleges utazásra invitálja a nézőket a Földön és a világűrben egyaránt.

Április 1-én, húsvét vasárnap kerül bemutatásra a Jane című dokumentumfilm, amely a világhírű etológus, Jane Goodall munkásságába enged bepillantást. A National Geographic archívumában több mint száz órányi soha nem látott felvétel rejtőzött, melynek jelentős része a tanzániai Gombe Nemzeti Parkban került rögzítésre, ahol Goodall kutatómunkájának fontos szakaszát töltötte. A felvételek segítségével egy egészen különleges portré született a világ egyik legkedveltebb természetvédőjéről és legismertebb csimpánzkutatójáról.

Tavasszal érkezik a részben Budapesten készülő Géniusz sorozat, Antonio Banderas főszereplésével. A Géniusz második évada a 20. század egyik legismertebb és legjelentősebb művészét, Pablo Picassót helyezi a középpontba, és nemcsak a művész munkásságát, hanem kusza magánéletét is bemutatja. A sorozat alkotói az Oscar-díjas Ron Howard és Brian Grazer, a főszereplő Antonio Banderas, a fiatal Picassót Alex Rich alakítja.

A szintén hazánkban forgatott Mars – Utunk a vörös bolygóra második évada ősszel lesz látható a csatornán, és 2018 második felében várható az Explorer sorozat új évada is. A 2019-es új sorozatokból is bejelentett kettőt a NatGeo: visszatér a Kozmosz: Történetek a világegyetemről Neil deGrasse Tyson asztrofizikussal, melynek executive producerei Seth MacFarlane és Ann Druyan. A 2014-ben bemutatott, négy Emmy-díjjal elismert műsor a National Geographic és a FOX kedvelt szériája, melynek második évada 2019-ben debütál világszerte. A Nat Geo másik sikersorozata is folytatást kapott: az Isten nyomában Morgan Freemannel harmadik évadával folytatódik jövőre.

A National Geographic TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/NATIONALGEOGRAPHIC

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!