TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Vörös riasztás: pusztító időjárás

 2019. március 22.

A földrengés, amely több mint 300 000 áldozatot követelt. A vihar, amely 2 milliárd dolláros kárt okozott. Az ipari baleset, melynek következtében hatszázezren voltak kitéve egy halálos gázfelhőnek. Néhány példa az emberiség életének legdrámaibb és legjelentősebb katasztrófái közül – de tudjuk, mi történt valójában?

Vörös riasztás: pusztító időjárás

Egy-egy katasztrófa mögött az emberi mulasztástól és balul elsült törekvéstől kezdve a geológiai láncreakciókig és természeti jelenségekig számos bonyolult ok állhat – és a következmények ijesztően előre láthatók. A sorozat nemcsak az adott szerencsétlenség történetének kulcseseményét, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja, melyeken keresztül lebilincselő részletességgel mutatja be, hogyan formálják újjá a szerencsétlenségek a világot és ösztönzik a kutatókat és mérnököket arra, hogy új utakat találjanak, melyeken keresztül elkerülhetők vagy kezelhetők a jövőbeli tragédiák.

A Vörös riasztás: pusztító időjárás március 25-én este 20 órakor látható a Spektrumon.

A Spektrum TV műsora a TvMustra oldalán: https://www.tvmustra.hu/tvmusor/SPEKTRUM

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!