TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Két Golden Globe-díjra is jelölték a FOX zenés sorozatát

 2015. december 11.

Az Empire a legjobb televíziós sorozat címért indul dráma kategóriában, a főszereplő Taraji P. Hensont pedig a legjobb színésznő (drámai sorozatban) címre jelölték.

Két Golden Globe-díjra is jelölték a FOX zenés sorozatát

Az Egyesült Államokban hihetetlen népszerűségnek örvendő sorozat a Golden Globe-jelölések mellett több rangos elismeréssel büszkélkedhet. A Television Critics Assiociation (Televíziós Kritikusok Szövetsége) az év legjobb műsorának (Program of the Year) választotta az Empire sorozatot, a két főszereplő, a korábban Oscar-díjra jelölt Terrence Howard és Taraji P. Henson pedig nemrégiben elnyerték a legjobb színésznek és színésznőnek járó BET-díjat is. Hensont mindemellett a tévékritikusok a Critics Choice Television Awards díjátadón a legjobb színésznőnek járó elismeréssel tüntették ki (dráma kategóriában), valamint a NAACP Image-díját is elnyerte a legjobb színésznőként.

Az Empire kiemelkedő nézettséggel fut az Egyesült Államokban, és a sorozat zenéje is az R&B/Hip Hop slágerlisták élén debütált. A műsor első évadában vendégszereplőként feltűnt Naomi Campbell, Cuba Gooding Jr., Courtney Love és Snoop Dogg, a második évadban pedig olyan nevek szerepelnek, mint Lenny Kravitz, Kelly Rowland, Alicia Keys, Chris Rock, Marisa Tomei, Ludacris és Pitbull.

Az Empire második évadát keddenként 21 órakor vetíti a FOX!

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FOX

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!