TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Folytatódik az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga

 2022. február 11.

Február 17-én az egyenes kieséses szakasszal folytatódik az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga kupasorozat közvetítése, az RTL+ műsorán és az RTL Most+ online platformján.

Folytatódik az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga

A 2021/22-es idényben az RTL Magyarország újra pályára lépett és nagy presztízsű, nemzetközi sporteseményt közvetít, a megújult RTL+ csatornán, illetve ezzel párhuzamosan meccsdömpinget ad a prémium online platformján, az RTL Most+ felületén. Az online meccsek akár tableten, akár mobiltelefonon keresztül, televízió készülékre kivetítve vagy laptopról, azaz teljesen platformfüggetlenül élvezhetőek!

Az RTL+ hetente, fordulónként két meccset sugároz élőben, míg az RTL Most+ több meccset streamel, ráadásul aki lemaradt volna, vagy csak újra átélné az izgalmakat kedvenceivel, az RTL Most+ felületén visszanézheti a mérkőzéseket!

A futballmeccseket Gyetván Csaba felvezetésével, neves szakértőkkel, valamint Gundel Takács Gábor, Haraszti Ádám (a Sport TV kommentátora) és Somos Zoltán kommentárjával szurkolhatják végig a rajongók.

Az oda-visszavágókat az UEFA Bajnokok Ligája csoportköreinek harmadik helyezettjei és az UEFA Európa Liga csoportköreiből második helyen továbbjutott csapatai játsszák. Amennyiben a visszavágók 90. percét követően gólegyenlőség állna fenn, kétszer 15 perc hosszabbításban, illetve szükség szerint büntetőpárbajon dől el a továbbjutás kérdése.

Az UEFA Európa Ligában harcol a kupagyőzelemért többek között a spanyol élvonalból az FC Barcelona, a Real Betis, a Real Sociedad, a Sevilla, az olasz élvonalból az Atalanta, a Lazio, a német első osztályból a Borussia Dortmund, a Bayer Leverkusen, az RB Leipzig, valamint számos országból érkezett topcsapatok.

A kínálatot hetente jelentkező UEFA-magazinműsor is színesíti, amely az RTL+ műsorán és az RTL Most+ felületén is elérhető.

Műsorinfó: RTL+

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!