TvMustra logo
Twitter Live Megosztás:

191 Csatorna kínálata egy helyen
Tv műsor műsorújság

Folytatódik a FOX díjnyertes sorozata

 2016. május 12.

Május 19-től csütörtökönként új részekkel folytatódik az Empire második évada, főszerepben a Golden Globe-díjjal kitüntett Taraji P. Hensonnal és az Oscar-díja is jelölt Terrence Howarddal.

Folytatódik a FOX díjnyertes sorozata

Az Egyesült Államok legnépszerűbb zenés szórakoztató sorozatának új epizódjai májusban a hazai FOX csatornára is megérkeznek. A Television Critics Assiociation (Televíziós Kritikusok Szövetsége) által tavaly az év legjobb műsorának (Program of the Year) választott sorozat egy zenei mogul, Lucious Lyon (Terrence Howard) és családja életébe enged bepillantást. A korábban drogdílerkedésből élő, a törvényeket gyakran semmibe vevő művész az utcáról küzdötte fel magát az Empire zenebirodalom élére, arra azonban nem is gondolt, hogy miután három fiát felnevelte, a pénz és a hatalom megszerzése miatt végül saját családja fordul ellene. Fiai és exfelesége Cookie (Taraji P. Henson) ugyanis megpróbálják letaszítani trónjáról, amihez minden lehetséges – törvényes és törvénytelen - eszközt felhasználnak. Az Empire egy milliárdos család intrikákkal átszőtt életét mutatja be, elképesztő fordulatokkal, érzelmek és érdekek összecsapásával, ami a család felemelkedéséhez vagy bukásához is vezethet.

A sorozat az Oscar-díjra jelölt Lee Daniels és az Emmy-díjas Danny Strong közös munkájából született, és egyik központi eleme a hiphop zene, amely Timbaland produceri munkájának köszönhetően az amerikai slágerlistákat is meghódította. A műsor igazi sztárparádét vonultat fel, a vendégszereplők között olyan neveket találunk, mint Snoop Dogg, Alicia Keys, Ludacris, Naomi Campbell, Cuba Gooding Jr., Courtney Love, Marisa Tomei, Rita Ora, Mary J. Blige, Kelly Rowland, Chris Love, Pitbull vagy Nicole Richie.

Az Empire nemcsak a nézők, hanem a szakma elismerését is kivívta, Taraji P. Henson idén megkapta a legjobb színésznőnek járó Golden Globe-díjat (drámai sorozat kategóriában), Cookie Lyon karakterének megformálásáért.

A második évad eddigi részeiből május 15-én, vasárnap délután láthatnak sorozatmaratont a FOX nézői, az új epizódok pedig május 19-től csütörtökönként 21 órakor kerülnek vetítésre.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FOX

archívum

hírpartnerünk

DTV News

facebook

bejegyzések

A csatornák a műsorváltoztatás jogát fenntartják! A portál üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal a weboldalon megjelentetett hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért!